Exclusiv Sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania sunt vizați! Se întâmplă din 3 ianuarie 2019

0
734

Vești importante pentru sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania! Se va întâmpla începând cu data de 3 ianuarie 2019.

În urma înghițirii Bancpost de către Banca Transilvania, toți clienții acesteia au trecut în portofoliul BT. Marea mutare se va face, însă, de la 1 ianuarie 2019, când Bancpost va deveni Banca Transilvania.

Astfel, BT pregătește clienții Bancpost încă de pe-acum. Bugetul.ro a intrat în posesia unui ghid de informare pe care Banca Transilvania l-a trimis către toți cei care au conturi deschise la Bancpost.

Una dintre cele mai importante informații prezentate în ghid este aceea că, la Banca Transilvania, persoanele desemnate de către un client BT să efectueze operațiuni pe/în conturile sale au dreptul de a efectua operațiuni din orice cont curent al acestuia.

Acest drept se menține pe toată perioada de existență a conturilor sau până în momentul în care clientul titular al conturilor îl retrage, informează BT.

„Având în vedere aceste lucruri, vă comunicăm următoarele modificări:

  • în cazul în care la data de 28.12.2018 aveți conturi deschise atât la Bancpost, cât și la BT, începând cu 3.01.2019:
  1. toate persoanele cărora le-ați dat drepturi de operare pe conturile dumneavoastră de la BT vor putea efectua operațiuni și pe toate conturile preluate din Bancpost;
  2. toate persoanele cărora le-ați dat dreptul de a efectua operațiuni pe conturile dumneavoastră de la Bancpost nu vor mai putea să facă acest lucru începând cu aceeași dată, 3.01.2019.
  • în cazul în care la data de 28.12.2018 aveți conturi deschise doar la Bancpost, dar nu și la BT, începând cu data de 3.01.2019, orice persoană căreia i-ați acordat drepturi de operare pe vreun cont Bancpost va putea efectua operațiuni pe toate conturile dumneavoastră preluate la Banca Transilvania”, mai precizează oficialii Băncii Transilvania.

Sursa: bugetul.ro