ZIUA MONDIALĂ A GĂTITULUI „ FANTEZIE ÎN BUCĂTĂRIE ”

0
288
Joi 8 noiembrie, cu începere de la ora 9:30, la Sala de festivități a Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian” Slatina, va fi celebratată Ediția a VIII – a a Zilei Mondiale a Gătitului. Sub deviza „Fantezie in bucătărie”, 200 de elevi ai liceului vor expune tuturor celor interesați o gamă variată de preparate culinare din bucătăria românească tradițională și internațională.

La acest eveniment vor participa și elevi de la profilul Industria alimentară și Tehnologia alimentației, de la liceele tehnologice din Scornicești,  Izvoarele, Văleni, Caracal și Potcoava. Toți participanții vor expune pentru gurmanzi și nu numai, realizări culinare de excepție, de bună calitate și într-o prezentare deosebită. La expoziție vor fi de asemenea prezenți și o serie de agenți economici de profil culinar din municipiu.

 „La ediția din acest an va participa și dl. Radu Zărnescu, master-chef din București, care, la încheierea prezentărilor va face demonstrație specială, de profil, în cantina școlii”, ne-a declarat prof. N. Petrescu, organizatorul acțiunii.