Deputatul de Olt, Florin IORDACHE, este pornit împotriva PUCIȘTILOR: ”Mai bine ne despărțim!””

6
845

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache (PSD), a declarat sâmbătă, la un post TV, că în ședința de luni a CExN trebuie să există „o discuție și o clarificare” legată de liderii care critică partidul, el precizând că „mai bine ne despărțim” de cei care nu respectă votul majorității, relatează Mediafax.

„Eu m-am săturat să discutăm la televizor de reacțiile unor colegi. Dvs vedeți că opoziția nu prea există și noi le dăm subiecte de dezbatere”, a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, social-democratul Florin Iordache.

Întrebat dacă la ședința de luni a CExN al PSD se va discuta despre sancțiuni, Iordache a răspuns: „Fără îndoială trebuie avut o discuție și o clarificare. Adică dacă avem dispute. E anormal ca o serie de colegi să iasă în spațiul public, să critice, să nu fie de acord cu puncte de vedere ale Guvernului, ale partidului. Trebuie să stăm acolo să analizăm. E contraproductiv să criticăm la televizor și să nu ne clarificăm în interior”.

Social-democratul a adăugat că există riscul aplicării unor sancțiuni.

„Fără îndoială, da. Dacă hotărăsc ceva și prin vot majoritatea există și dacă într-o organizație de partid se decid printr-un vot al majorității anumite chestiuni, cei care nu se supun votului, atunci mai bine ne despărțim decât să continuăm scandalul”, a completat Iordache.

Acesta a menționat că l-au deranjat criticile lui Adrian Țuțuianu la adresa unor miniștri, însă a spus că nu știe cum ar vota în cazul în care se va propune excluderea vicepreședintelui PSD.

„Pe mine m-a deranjat modul cum și-a permis domnul Țuțuianu să critice anumiți colegi. La partid nu a avut astfel de poziții, și iată facem deliciul presei cu acele subiecte de can can. Nu știu dacă aș vota (excluderea lui Țuțuianu – n.r.), haideți să vedem argumentele. Ar trebui să spună domnul Țuțuianu de ce a ieșit în spațiul public și și-a criticat colegii. A ieși în spațiul public și a critica colegii nu cred că este fair-play. Sunt vreo 65 de colegi care vor participa la CEx, fără îndoială va participa și el”, a mai declarat Florin Iordache.

6 COMENTARII

  1. Mult teatru,hoție si foarte multa saracie…Aceasta-i realitatea politică, socială si economică din România anului 2018.Sangele vărsat in Decembrie 1989 nu a fost in zadar.Blestemul o sa cadă pe toti cei care au furat și distrus România.

  2. CORECT! APROAPE TOTI AU TRĂDAT INTERESELE NAȚIONALE.
    IORDACHE N A FOST IUBIT NICIODATĂ DE P.STANESCU ,DOAR DE VALCOV APRECIAT.ESTE O LUPTA,CAREVPE CARE,.

  3. Mai bine ar pleca toti din tara asta ca au facut o praf ….oltul este condus de comun iti ăștia ordinari si este mai sărac ca vasluiul ..nu au facut nimic timp de 30 de ani ….sa fim seriosi marile companii care mai sunt in slatina si caracal merg din inertie ..nu ca ar fii facut ei ceva …Jos comuniști

  4. ”Mai bine ne despărțim!”” Sa dea Domnul. Ce zice puslamaua asta imi aminteste de un banc: Ceausescu la ultima vizita in Rusia il intreaba pe Gorbaciov daca e bolnav ca a visat ca n-o sa-l mai vada …si nu s-au mai vazut! Individul este unul dintre sustinatorii fideli ai celor ce au distrus Romania incepand cu Bombonel si terminand cu Dragnea. Sper sa-i vina timpul sa ajunga cersetor asa cum au ajuns altii din cauza lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here