Remanierea, un butoi cu pulbere pentru PSD și Dragnea! În PSD OLT se dorește unitate…!

0
1436

Oamenii cu puțin creier din PSD mai cred că partidul poate merge mai departe avându-l pe Liviu Dragnea în fruntea partidului și a Camerei Deputaților.
Sau poate slugoii, compromișii, baronii locali care au probleme cu justiția speră că Dragnea va fi prezidențiabil și va rămâne în continuare liderul acestui important partid din România.
Printre contestatarii lui Paul Stănescu se numără baronul de Vrancea, Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean.
Acesta este, după Liviu Dragnea, cel mai contestat, obscur, mediatizat negativ, fripturist și cu probleme în justiție om politic din PSD!
El știe că dacă Liviu Dragnea va pleca din fruntea PSD, cel care l-ar urma ar fi baronul de Vrancea, Marian Oprișan.
Nu suntem în măsură să facem aprecieri referitoare la modul în care și-au făcut datoria miniștri din cabinetul Dăncilă.
De un lucru suntem siguri: după ‘puciul’ contra Dragnea, Paul Stănescu se afla în capul listei cu miniștri care vor fi remaniați.
Ne intrigă faptul că, doar după ‘puci’, Dragnea și Oprișan și-au dat seama că Paul Stănescu nu este un bun comunicator, precum Olguța de la Craiova.
Da, pentru Dragnea este bun ministru acela care toată seara stă pe la toate posturile de televiziune să pălăvrăgească vrute și nevrute, să-l slăvească pe conducător.
Olguța, din acest punct de vedere, este cea mai penibilă în mass-media, dovedind cât de mediocră și nepregătită este în ministerul pe care l-a făcut varză.
Cred că Olguța Vasilescu ar trebui prima dată afară și trimisă la munca de jos unde-i este locul!
Schimbarea de la minister a lui Paul Stănescu va stârni o furtună inimaginabilă în PSD, la nivel național.
Pe plan județean, deocamdată, nu credem că va fi liniște deplină. Este o organizație puternică a PSD, bine sudată, formată din oameni uniți care cu greu vor putea fi dezbinați, șantajați, atrași în tabăra Dragnea- Vâlcov- Iordache.
Cel mai important om din PSD Olt, dacă Paul Stănescu va fi schimbat din minister și politic, este Marius Oprescu. El devine, prin funcțiile pe care le deține, omul numărul 1 în județ care poate să răspundă în fruntea armatei pesediste din Olt la toate atacurile de la București. El trebuie să reziste, căci este o chestiune de timp până când Dragnea, Oprișan, Bădălău vor capitula în favoarea ofensivei “Firea et Co”. Marius Oprescu va juca o carte mare, merită să o joace pe cea câștigătoare! Pentru binele localităților și a județului Olt!

P. C.