Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești, contestat

0
2413

Compania italiană Tierra Scavia, declarată câștigătoare pentru Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Slatina Pitești nu poate semna contractul de execuție. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a înregistrat o contestație la această licitație, depusă de asocierea condusă de Costrucții Erbașu, potrivit realitateadeolt.net

Conform sursei citate, joi a  fost ultima zi în care s-au putut contesta constructorii tronsoanelor 1 și 2 ale Drumului Expres Craiova-Slatina Pitești. Unul dintre participanții la licitația pentru primul tronson, Asocierea Constructii Erbasu SA – Vahostav SK as – Trameco SA a depus o contestație, au anunțat reprezetnații Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). „Pentru tronsonul 1 s-a înregistrat o contestație pe care o vom analiza în cel mai scurt timp. Pentru Tronsonul 2 nu am primit niciuna, dar vom mai aștepta până al sfârșitul zilei, pentru că, în cazul în care aceasta ar fi fost trimisă prin Poștă ieri, ar trebui să ajungă astăzi”, a  explicat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Primul tronson al drumului expres pornește de la Craiova și ajunge la Robănești, la granița dintre Olt și Dolj. Cel de-a doilea tronson pleacă de la intrarea în județul Olt, traversează Balșul și se oprește dincolo de Slatina, la Valea Mare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here