Salariile acestor bugetari cresc

6
1077

Sindicatele s-au înțeles cu Guvernul și urmează să fie semnată o nouă mare înțelegere privitoare la salarii. Potrivit surselor Bugetul.ro, după intense negocieri, Executivul a acceptat propunerea Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), ca salariile profesorilor să crească în anul 2020 până la grila din 2022.

Conform informațiilor intrate în posesia noastră, anunțul ar fi fost făcut chiar de către președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Simion Hăncescu, într-o ședință ce a avut loc la finele săptămânii trecute, la sediul FSLI Sector 1.

Concret, șeful FSLI ar fi precizat că Guvernul acceptă ca în 2020 să încheie cu mărirea salarială, în loc de 2022 și că urmează să semneze un acord cu Executivul în această privință.

Creșterea salarială se va face etapizat:

 • în 2019, profesorii vor avea salariile mărite cu 25%
 • în ianuarie 2020, salariile profesorilor vor crește cu 25%
 • în septembrie 2020, acestea se vor majora cu 50%.

Așadar, în doi ani, salariile profesorilor se vor dubla.

Mai mult, din luna decembrie a acestui an, conform acordului dintre Guvern și sindicate, profesorii ar urma să primească bani de hrană, lunar, valoarea totală brută fiind de 3.800 de lei pe an.

La ora actuală, în România, sunt peste 200.000 de profesori.

Sursa: bugetul.ro

 

6 COMENTARII

 1. La cat de instruiti ies copiii de pe bancile scolilor, si pe baza rezultatelor de la bacalaureat si/sau definitivat, chiar asta meritau profesorii, ( armata electorala a PSD)!

 2. Dnu Tarndafir dvs stiti ce inseamna a invata pentru a obtine un post in invatamant ?daca tot va dati cu parerea aiurea in tranvai despre bac si resrul examenelor….

  • Numele proprii se scriu cu litera mare (Dna trandafir) si daca mai punem la socoteala si amestecarea literelor din nu mele dnului Trandafir+lipsa iterei l de la dnu, nu ne ramane decat sa speram ca nu sunteti cadru didactic sau aspirant pentru un post in invatamant!

 3. Bună, doamnă / doamnă
  Suntem un grup de ONG-uri care oferă împrumuturi între indivizi, de la
  € 20,000 până la € 9.000.000 cu o rată de 2% pentru un maxim de 65 de ani. Nu vă faceți griji pentru că trebuie să plătiți o taxă unică înainte de a primi fondurile, iar restul va fi făcut de ONG.

  Iată domeniile în care vă puteți ajuta:

  * Financiar
  * Credit ipotecar
  * Credit pentru investiții
  * Împrumut auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linia de credit
  * A doua ipotecă
  * Răscumpărarea creditelor
  * Împrumut personal

  Dacă sunteți interesat, anunțați-ne suma dorită.

  Aici este adresa noastră de e-mail: aureillelaroche@hotmail.com

  Vă mulțumim că ați dorit să transmiteți mesajul pentru a ajuta pe cei care au nevoie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here