Referendumul pentru redefinirea familiei: Câți români trebuie să se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

3
370

La referendumul de pe 6 și 7 octombrie sunt așteptați la urne peste 18 milioane de români cu drept de vot.

Potrivit datelor oficiale ale Autorității Electorale Permanente numărul oficial al alegătorilor este de 18.285.426, iar pentru ca scrutinul să fie validat trebuie să se prezinte la vot cel puțin 30% dintre alegători, adică 5.485.628 de români, informează Știrile Pro TV.

În cele două zile de vot, secțiile se vor deschide la ora 7 și se vor închide la ora 21, iar românii care nu se află în localitățile de domiciliu, pot vota pe orice secție, pe listele suplimentare.

Pentru ca familia să fie redefinită, este nevoie ca 25% din românii cu drept de vot, adică cel puţin 4.571.357 de persoane, să voteze ”da” la referendum.

La nivel național vor fi înființate 18.654 de secţii de votare.

Referendumul nu va fi supravegheat prin sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.

Potrivit sursei citate, pentru organizarea acestui referendum, Guvernul va cheltui aproximativ 35,5 milioane de euro.

Sursa: b1.ro

3 COMENTARII

  1. Acest referendum redefineste identitatea noastră ca popor crestin ortodox.
    Boicotarea referendumului nu are sorți de izbândă.Eu ştiu că cei mai mulţi dintre voi sunt foarte alarmaţi de întărirea neaşteptată a propagandei antireligioase, împotriva familiei crestine,respectiv a votării căsătoriei dintre un bărbat și o femeie şi că sunteţi mâhniţi. Nu vă tulburaţi, nu vă tulburaţi! Lucrurile acestea nu au cum să vă atingă,deoarece poporul român nu poate fi manipulat de dușmanii lui Iisus Hristos.Şi să ştiţi, şi să credeţi că mica turmă a lui Hristos este de neînvins, ei nu are ce-i face nimeni, ea nu se teme de nimic, fiindcă ştie şi păzeşte totdeauna marile cuvinte ale lui Hristos: «Voi zidi Biserica Mea, şi porţile iadului nu o vor birui».

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here