Proteste în Sănătate! Medicii se pregătesc de grevă generala!

1
294

Sindicaliștii de la Federația Solidaritatea Sanitară anunță că ar putea face grevă generală în sistemul de sănătate

Sindicatul a anunțat procesul de consultare al membrilor pentru a putea demara un program de proteste ample în această toamnă.

Ca prim pas, este vehiculată o grevă japoneză pe data de 5 octombrie 2018, ca măsură de avertisment din partea Federației Solidaritatea Sanitară. Pe 12 octombrie ar putea fi pichetat sediul Ministerului Sănătății.

Sindicatul are 10 revendicări pe care dorește sa le discute cu reprezentanții Guvernului.

Până la întrunirea Consiliului de coordonare se vor desfășura câteva acțiuni de protest prealabile, respectiv desfășurarea unei greve japoneze în data de 5 octombrie și pichetarea Ministrului Sănătății în data de 12 octombrie 2018.

Sursa: kanald.ro

1 COMENTARIU

  1. Hai sictir! Faceti greva ca aveti salarii de 5000 de euro si vi se da posibilitatea sa cereti si spaga? Da Doamne sa se aleaga praful de voi si de copiii vostri de nenorociti. Oamenii mor de foame in tara asta si voi le luati pielea de pe ei si vesnic sunteti nemultumiti! Trebuie sa facem ceva impotriva voastra ca v ati luat o rau de tot in cap! Trebuie sa stati dupa gratii ani grei si sa vi se ridice dreptul de a profesa daca sunteti prinsi cu mita, ca puneti diagnostice gresite sau ca lasati oamenii sa moara fara sa va intereseze de ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here