Urmărire ca-n filme în Slatina, după un şofer fără permis

0
1111

Urmărire ca în filme în Slatina. Polițiștii au pornit pe urmele unui șofer care nu a oprit la semnal, iar la un moment dat, conducătorul autoturismului a abandonat mașina și şi a fugit într-o direcţie necunoscută, prin escaladarea mai multor garduri. În cele din urmă polițiștii au identificat conducătorul auto, constatând că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

 La data de 21 septembrie, acționând pentru siguranța participanților la traficul rutier, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui conducător auto, care nu s-a conformat demarând în trombă pe strada Mânăstirii, din localitate.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala de serviciu, iar la efectuarea unui viraj brusc la dreapta, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a acroşat o bordură. Din cauza deteriorării jantei şi anvelopei, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, prin escaladarea mai multor garduri. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto, constatând că are  dreptul de a conduce suspendat. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspector principal Alexandra Dicu.