Vicepremierul Stănescu, despre plecarea din Guvern: ‘E posibil orice’

1
412
Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, a vorbit la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD despre o eventuală remaniere a sa.

„CEx-ul decide. Nu mă întrebaţi. E posibil orice”, a declarat ministrul Dezvoltării, omul care gestionează sume imense pentru administraţiile locale.

Înainte de şedinţă, Gabriela Firea anunţa că Liviu Dragnea intenţionează să-i remanieze pe Paul Stănescu şi Tudorel Toader.

Sursa :stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Acest parvenit si diletant a crezut că linguseala si viclenia lui ii asigură păstrarea privilegiilor,dar s-a înșelat amarnic.In acest rastimp, Stănescu nu a făcut nimic altceva decât ca să își pună neamurile,prietenii si colegii in funcții si poziții sociale, politice si admnistrative prin care si cu care sa poata avea mereu si controlul asupra banului public.Dar lăcomia, aroganța si mândria specifică omului incult si mojic l-au făcut să se viseze un mare lider,dar limitele lui intelectuale si culturale l-au trecut pe lista persoanelor non grata…De acum încolo,in mod ireversibil, Stănescu o să aibe soarta tristă a lui Dinu Păturică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here