Două apartamente și o casă din Slatina, scoase la vânzare de Fisc. Apartamentele se vând la jumătate de preț

0
5225

Taxele și impozitele neplătite îi pot lasă pe olteni fără case. Fiscul scoate la vânzare locuințe și terenuri ale unor persoane cu datorii la stat. Bunurile vor fi vândute la licitație în ziua de 3 septembrie 2018, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Olt, situat în strada Arcului, numărul 2A, din Slatina.

Astfel, cei care vor să investească în apartamente sau terenuri pot achiziționa  un apartament cu 3 camere, cu suprafata de 71,14 metri pătrați, situat în  Slatina, strada Mănăstirii, nr. 9, bl. 10|ACM, la un preț de pornire a licitație, exclusiv TVA (preț evaluare redus cu 50 la sută) de 119.500 RON. Un alt apartament cu 3 camere, cu suprafața totală de 78,24 metri pătrați, situat în Slatina, strada N.Titulescu, nr.39, bl.39, este scos la licitație de către Fisc, prețul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, (preț evaluare redus cu 50 la sută) fiind de 133.500 RON.

În aceeași zi, Fiscul scoate la vânzare o casă de locuit P+M, în suprafață de 131 metri pătrați situată în municipiul Slatina,, strada Milcovului, preț pornire licitație, exclusiv TVA 426.600 RON; teren intravilan în suprafață de 500 metri pătrați, situat în Slatina, strada Milcovului, preț pornire licitație, exclusiv TVA 78.000 RON și teren-cota indiviza, în suprafață de 72 metri pătrați, situat în municipiul Slatina, strada Milcovului, preț pornire licitație, exclusiv TVA 11.200 RON. De precizat faptul că, cele trei bunuri se vând împreună. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 31 august 2018.

Pentru participarea la licitații ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației: oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului; pentru persoane juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport; dovadă emisă de organele fiscale centrale  că nu au obligaţii fiscale restante.

Ilie Bîzoi