Aproape 250 de bilete de tratament pentru pensionarii olteni, în seria a XII-a

0
429

De miercuri, 25 iulie, va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari.

 Începând de miercuri, Casa Judeţeană de Pensii Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XII-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 11-15 august 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate aproape 250 de bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (46 de locuri), 43 de bilete în staţiunea Căciulata și 30 de locuri în staţiunea Govora. Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Felix- 17 locuir, Covasna unde sunt disponibile 16 locuri, la Călimănești sunt repartizate 12 tichete, la Amara, Herculane și Saturn, câte 10 bilete, în timp ce la Bala sunt rezervate opt bilete, iar la Eforie Nord-șapte bilete. De asemenea, alţi 18 olteni vor merge la Buziaș (șase bilete), Mangalia (șase bilete) și Pucioasa (șase bilete), iar 12 la Geoagiu, Neptun și Sângeorz (câte patru pe fiecare stațiune). Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunile  Sinaia şi Tuşnad au la dispoziţie câte trei bilete pentru fiecare staţiune, respectiv câte două bilete pentru staţiunile Techirghiol și Vatra Dornei.

„Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până în data de 6 august, inclusiv. Biletele de tratament din seria 12 – 2018 rămase disponibile se vor afişa în data de 7 august şi se vor vinde în data de 8 august 2018”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.

 

Ilie Bîzoi