S-a încheiat o noua zi de căutari pe râul Olt, fără rezultat. Scafandrii nu au dat de bărbatul dispărut, duminică, posibil înecat în Olt

0
323

Pompierii Detașamentului Slatina și echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Olt, l-au căutat și luni pe bărbatul de 49 de ani, din comuna Teslui, care a dispărut, duminică, în zona barajului de la Moșteni, posibil înecat în râul Olt.

Căutările scafandrilor, fără succes până acum, au fost sistate luni după aproximativ 4 ore și jumătate, din cauza lipsei vizibilității, a curenților puternici și a faptului că nu se cunoaște zona în care bărbatul s-a înecat. Aceasta a fost a doua zi de căutări. Echipele de salvatori vor relua cel mai probabil căutările, în cursul zilei de marți. Se pare că, bărbatul de 49 de ani era duminică cu animalele la păscut când, s-a gândit să-și facă o baie în râul Olt. Bărbatul însă nu a mai ajuns seara acasă, motiv pentru care rudele au alertat autoritățile. Hainele bărbatului au fost găsite pe malul apei, fapt ce conduce la ipoteza că acesta este posibil să se fi înecat.