Accident rutier pe Centura Caracalului

0
2707

Un tânăr în vârstă de 26 ani, din Dăbuleni, s-a răsturnat joi cu autoutilitara pe care o conducea la intrarea pe Centura Caracalului, după ce n-a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism. Tânărul a  rămas fără permis de conducere şi a fost și amendat de poliţişti.

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânărului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile, fiindu-i aplicată o amendă în valoare de 870 de lei

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Dăbuleni, județul Dolj, conducătorul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate la pătrunderea de pe DJ 542 pe Varianta Ocolitoare 6 G Caracal, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. În urma evenimentului, s-au produs doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar că măsură complementară, polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile”a precizat agentul principal de poliție, Alexandra Dicu.

Cei doi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ilie Bîzoi