Olt: Traficanți și consumatori de droguri de risc, arestați preventiv

0
726

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au depistat doi bărbați bănuiți că ar fi comercializat 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Marți 26 iunie, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – Biroul Teritoprial Olt, au efectuat o percheziție la locuința unei persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. De  asemenea, au pus în executare 7 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicii că două persoane, cu vârstele de 26 și 29 de ani, ambele din județul Olt, începând cu anul 2017, ar fi comercializat aproximativ 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

Miercuri 27 iunie, pe numele celor în cauză au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind cercetați pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ilie Bîzoi