(Video) TSD Olt a ales: Cosmin Floreanu președinte

3
798

Sâmbătă a avut loc conferința de alegeri a Tineretului Social-Democrat Olt. Aceasta s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean. Juniorii partidului s-au bucurat de prezența lui Paul Stănescu, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, vicepreședinte PSD Olt, dar și de prezența parlamentarilor Alexandru Stănescu, Marius Iancu şi Dan Ciocan și a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Petre Daea.

Candidat unic la funcția de președinte, Cosmin Floreanu a câștigat alegerile cu vot în bloc, devenind astfel noul lider al TSD Olt. Alături de el, echipa s-a completat prin alegerea lui Alin Băluță în funcția de secretar și a lui Bogdan Topîrcean în funcția de președinte executiv.

3 COMENTARII

  1. Paul Stănescu,acest Dinu Păturică al politicii oltene, dacă era capabil de ministru,respectiv sa guverneze dimpreună cu toata gașca de hoți si diletanți ai premierului Dancila,nu apela la aparatul functionaresc din instituțiile statului si la sărăcimea din Olt ca să vină la București precum oile rătăcite pe Câmpia Boianului chemate din fluier de cioban .
    In fond si la urma urmei, Stănescu si gașca lui nu face nimic altceva decât din interesul lor,respectiv ca să cheme din nou in București toti oamenii sistemului corupt ,sărăcimea si prostimea PSD-ista pentru a-și proteja privilegiile si neamurile,respectiv ca să-i apere de inchisoare o gașcă de hoți și de mari corupți dovediți din PSD..
    Daca cei tineri din PSD vor urma exemplul tinerilor din Decembrie 1989 vor avea șansa istorică sa spele mulțime de păcate ale părinților lor…
    Daca cei tineri din PSD vor face voia hoților din PSD,atunci cei tineri PSD-isti se vor duce ca boii la junghiere….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here