PSD Olt, alături de Liviu Dragnea

0
404

PSD Olt este alături de Liviu Dragnea președintele executiv al partidului care a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare (n.r. sentința nu este definitivă), în dosarul angajărilor fictive.

Social democrații olteni consideră că Liviu Dragnea trebuie să facă parte din echipa PSD pentru a continua și finaliza proiectele asumate în fața electoratului.

Organizația Partidului Social Democrat Olt își manifestă susținerea pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, atât în funcțiile politice, cât și cele administrative. Avem de partea noastră votul electoral și un program de guvernare la care nu renunțăm, în ciuda bruiajelor venite din partea unor formațiuni politice minore, care nu reușesc niciodată  vreun succes electoral, dar se pricep de minune să creeze zgomot și scandal; care nu înțeleg că democrația presupune câștigarea alegerilor la urne, prin vot liber și că puterea nu se câștigă prin jocuri de culise și diversiuni.

Decizia de aseară, de altfel cu un grad ridicat de incertitudine, având în vedere faptul că există o opinie separată în completul de judecată,  are un substrat politic puternic, care legitimează discursul organizației noastre, din ultima vreme. Este o decizie în primă instanță, iar Constituția ne obligă să credem în prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean român, se arată într-un comunicat de presă remis de PSD Olt.

Ilie Bîzoi