(P) Cele mai bune oferte online dedicate Cupei Mondiale

0
155

Programat o data la 4 ani, Campionatul Mondial de Fotbal inseamna pentru tara organizatoare dar si pentru restul lumii cifre record in foarte multe domenii. Desi sincer ne asteptam ca ofertele ,,mondiale’’ sa vina pe banda rulanta in aceasta perioada si in tara noastra, e clar ca absenta tricolorilor de la editia cu numarul 21 a Cupei Mondiale a estompat mult din elanul brandurilor autohtone. Exista totusi cateva oferte care ne-au atras atentia, asa ca hai sa vedem despre ce este vorba.

  • Sub sloganul ,,Simte gustul victoriei’’, unul din cei mai mari retaileri online din tara noastra, ro, se lauda in aceasta perioada cu reduceri semnificative la televizoarele cu diagonala mare, atat de necesare microbistilor care vor sa surprinda toate detaliile partidelor de la Cupa Mondiala. Dupa ce am analizat cateva din preturile practicate de Cel.ro in aceasta perioada, putem spune ca exista suficient de multe oferte care sa iti faca cu ochiul, poate cel mai bun exemplu fiind Smart TV-ul LG de 108 cm, Full HD (modelul 43LJ594V), care costa in prezent doar 1399 ron, cel mai mic pret de pe piata.
  • In zona pariurilor sportive online, una din cele mai mari agentii licentiate in Romania, Fortuna, sponsor al echipei nationale de fotbal a Romaniei (absenta din pacate de la CM 2018), isi intampina clientii noi cu o oferta excelenta. Cei care isi deschid cont in aceasta perioada beneficiaza de un prim pariu fara risc, in limita a 400 ron. Mai exact, daca primul tau pariu plasat se va dovedi necastigator, Fortuna iti da banii inapoi, in limita a 400 ron, sub forma de Bonus. Iar asta nu e tot! Tot in oferta de pariuri Fortuna special dedicata Cupei Mondiale mai gasim si promotia ,,Mondialul Suporterilor’’ prin intermediul careia atat clientii online, cat si cei ce pariaza in agentiile stradale, au sanse sa primeasca o parte din cei 250.000 de ron ce urmeaza sa fie impartiti la finalul Campionatului Mondial. Pentru a primi o parte din acesti bani, participantii trebuie sa isi aleaga o echipa favorita si sa parieze minim 10 lei pe fiecare meci ce aceasta le va juca in Rusia. Toti cei care sunt inspirati si mizeaza pe cea care va castiga titlul de Regina a Lumii in 2018, vor imparti uriasul premiu in mod egal, la finalul competitiei.
  • Dupa cum va imaginati probabil, cand e vorba de reduceri si vanzari online, din lista nu putea lipsi eMag, cel mai mare retailer online din Romania, al carui slogan ,,Fa echipa cu reducerile!’’ promite pana la 40% discount la mai multe categorii de produse. Desigur, reducerile la televizoare sunt si aici in prim plan, indiferent ca vorbim de diagonale mici sau mari, smart sau nu, Full HD, curbate sau clasice. Pentru cei cu multi prieteni, eMag le recomanda un videoproiector, ofertele fiind si aici foarte bune atat la aparatele clasice, cat si la cele profesionale, ce redau imagini impecabile. Evident, ar fi pacat sa transformi un perete intreg intr-un ecran fara sa ai si un sunet pe masura, asa ca (ce sa vezi?) reducerile eMag sunt prezente si pe ,,raftul’’ cu sisteme audio, boxe portabile sau chiar casti (pentru cei cu vecini pretentiosi). Credeati ca pasionatii de jocuri virtuale au fost uitati? Ne doare faptul ca Romania nu evolueaza la CM 2018, insa situatia e valabila doar in lumea reala, fanii celebrului joc FIFA, ajuns intre timp la varianta numarul 18, putand chiar castiga Cupa Mondiala cu nationala virtuala a Romaniei. Fanii acestui gen de jocuri beneficiaza si ei de reduceri de pana la 30% in aceasta perioada la consolele de joc si diverse produse conexe. Nu in ultimul rand, poate nu ar fi rau sa verificati reducerile aplicate de eMag in zona echipamentelor sportive (pana la 30% si aici), mai ales ca e vara si sportul in aer liber e cat se poate de benefic pentru organism.