Liviu Dragnea, mesaj pentru partenerii străini. ”Au finanțat și susținut public acest stat paralel”

Liviu Dragnea a asigurat, duminică seară, că protestul de sâmbătă seară din Piața Victoriei din capitală a fost unul mic, dar va urma unui mult mai mare, organizat într-o altă locație.

1
166

Simt aceeași emoție ca aseară, a fost o emoție puternică în piață, a fost o descărcare a tuturor celor care au fost în piață. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive, de a protesta împotriva acestui sistem odios, pe care îl gesionează o mână de securiști, patronat de Klaus Iohannis și toți ceilalți. Un alt motiv este că am fost provocați. Nu te poți aștepta ca un partid ca PSD, să-l ameninți, să-l jignești, să-l insulți și să te aștepți că nu reacționează. Ăsta a fost mitingul mic. Va fi un miting uriaș, într-o altă locație. Al treilea motiv a fost de a avertiza societatea”, a spus liderul PSD, la Antena 3.

Președintele Camerei Deputaților a afirmat că a vrut să le partenerilor străini ce înseamnă statul paralel, pe care ”parțial l-au finanțat și susținut”.

Am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, NATO, UE au spus că ne învață democrația. Ar trebui să-și asume cu toții această responsabilitate, pentru că parțial au finanțat și susținut public acest stat paralel. La ei acasă nu sunt protocoale secrete, nu se fac arestări pentru spectacol. S-a tot spus, am vorbit și cu oficiali și îmi spuneau: Românii protestează. Acuma au venit câteva sute de români care au protestat. Noi am început această acțiune de protest, dintr-un șir de proteste. Am tot sperat că nu este nevoie să ducem lupta și pe partea economică, de a corecta, odată dusă lupta în stradă nu mai poate fi luată de acolo. Eu știu mai bine ca oricine ce forță are PSD. Au prins gustul”, a precizat Dragnea.

Sursa:www.stirileprotv.ro

1 COMENTARIU

 1. „Al treilea motiv a fost de a avertiza societatea”
  Asta declara Liviu Dragnea.

  Omul asta nu are toate tiglele pe casa.
  Pai el crede ca daca se va trezu uirasul adormit nimit societatea civila ae vreo sansa. Va fi spulberat cu partid cu tot.
  Cine se crede el?
  Vreun soi de Che Guevarra?
  Sa-si bage mintile in cap sau va disparea definitiv din peisajul public.
  Auzi frate tupeu de borfas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here