PSD Olt anunță participarea a peste 10.000 de olteni la mitingul de sâmbătă. Secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu: „Nimeni nu a fost forțat”

19
2459

Mitingul de sâmbătă, 9 iunie, din capitală, la care sunt așteptați sute de mii de români, se va desfășura cu participarea a peste 10.000 de cetățeni din Olt.

Secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu, a declarat  joi, pentru Gazeta Oltului, că toate organizaţiile de partid din judeţ şi din municipiul reşedinţă vor participa sâmbătă la mitingul organizat în capitală, delegaţia din judeţ urmând a număra peste zece mii de membri și simpatizanți PSD. Delureanu a ținut să precizeze că nimeni nu a fost constrâns să participe la acest miting sau amenințat că va fi concediat ori că va suporta unele consecințe dacă nu va fi prezent la manifestație. „Vor fi peste 10.000 de membri de partid și simpatizanți care și-au manifestat dorința de a merge la acest miting organizat de PSD în Piața Victorie. Vreau să informez pe această cale că nimeni nu a fost forțat. În niciun caz nu s-a discutat pe tonul: «Bă dacă nu mergi te dau afară de poimâine. Nu este adevărat». Și-au manifestat dorința peste așteptările noastre, și mă refer la cetățeni care poate nu sunt membri de partid, dar care doresc să meargă alături de noi la București, a spus Delureanu.

Secretarul general al PSD Olt speră ca delegația olteană să nu întâmpine probleme la intrarea în capitală. Sperăm să nu avem niciun fel de probleme la intrarea în București deoarece mijloacele de transport pe care le avem, cele 14 autocare și 16 microbuze, unele sunt neidentificate până la ora aceasta. Și spun asta întrucât probabil colegi de-ai noștri din teritoriu și-au luat și microbuze din alte județe. Cert este că autocarele și microbuzele vor fi preluate de către Poliția Rutieră a municipiului București, în jurul orei 16.00, începând cu bulevardul Iuliu Maniu și oamenii vor fi duși probabil pentru debarcare, în jurul orei 17.00, pe bulevardul Nicolae Titulescu la intersecția cu strada Buzești. Autocarele noastre vor avea în parbriz Miting București și județul Olt, a adăugat Delureanu.

Bineînțeles că vor fi foarte mulți membri și simpatizanți PSD care se vor deplasa la București cu mașinile personale. În Piaţa Victoriei, fiecare judeţ va avea un perimetru delimitat, iar toată lumea va avea neapărat pancarte şi steguleţe tricolore. Cheltuielile pentru deplasare şi recuzită vor fi suportate de fiecare organizaţie în parte. Cât privește ținuta instrucțiunile sunt clare: de la mijloc în sus, toată lumea trebuie să poarte alb. În ce privește costumația, de la brâu în sus este obligatorie cămașă albă, tricou sau bluză albă. În rest va trebui ca fiecare membru și simpatizant să aibă la el o sticluță cu apă și un sandwich deoarece știm că va fi foarte aglomerat pe traseu și nu dorim să  blocăm traseul până în București, a mai spus secretarul PSD Olt. Delureanu susține că toate detaliile legate de acest miting au fost puse la punct, atât președinții de filiale, cât și parlamentarii din Olt implicându-se total în organizare acestei acțiuni . Toți parlamentarii sunt conectați și angrenați la această acțiune. Toți președinții de filiale și-au adus contribuția și și-au organizat sectoarele dumnealor. Mai mult, atât domnul deputat Iancu, cât și domnul senator Renică Diaconescu, sunt agrenați la maxim și probabil că se vor ocupa ca prietenii, rudele și membri de partid pe care îi iau să se deplaseze în bune condiții în Piața Victoriei. Cu domnul vicepremier Paul Stănescu ne vom întâlni în jurul orei 18.00, în sectorul în care vom fi repartizați din Piața Victoriei, a conchis Delureanu. Redactorii Gazeta Oltului au reușit să discute joi și cu o parte dintre parlamentarii PSD de Olt. Iată ce au declarat aceștia cu privire la organizarea acestui miting:

Deputat Marius Iancu: Semnalele în privința participării sunt pozitive după ce am discutat și cu primarii din județ. Toată lumea a primit cu interes această acțiune. Încă nu am stabilit detaliile legate de plecare, în rest totul este pus la punct. Bănuiesc că în jurul prânzului se va pleca

Senator  Renică Diaconescu:Da, am pus la punct detaliile legate de deplasare, dar mai multe nu vă pot spune pentru că organizarea este strict internă. Eu cred că toți membri și simpatizanți știu pentru ce merg. Toți oamenii cu care eu am stat de vorbă chiar vor să vină și chiar sunt împotriva metodei de a-i lua cu forța și nici nu cred că în județul Olt există așa ceva. Am discutat și cu domnul Delureanu, la Olt nu există astfel de presiuni

Deputat Alexandru Stănescu: Eu acum merg să mă întâlnesc cu oamenii mei din zonă, pentru că acum am ajuns de la București. Nu este nicio presiune. Din contră am avut surpriza ca noi să le solicităm un număr și dumnealor să ne spună că vin mai mulți de atât pentru că oamenii vor să meargă la miting. Cam aceasta este poziția pe care am simțit-o eu. Singurele lucruri pe care doresc să le transmit membrilor și simpatizanților PSD este să meargă, să respecte chestia civică și să-și spună punctul de vedere

Vicepremierul Paul Stănescu, care este totodată și președintele PSD Olt, a declarat că era nevoie de o astfel de manifestare, precum mitingul de susţinere a Guvernului, pentru că „trebuie să se audă şi vocea care susţine în România democraţia”.Cred că trebuie să se audă şi vocea care susţine în România democraţia şi nu Securitatea. Eu cred că trebuie să se audă şi vocea oamenilor care susţin acest lucru. Am văzut cu toţii toate abuzurile care se întâmplă, care s-au întâmplat şi probabil că se întâmplă şi în continuare. Lucruri care, probabil, nu s-au întâmplat nici pe vremea lui Stalin, cred. Nici pe vremea lui Stalin cred că nu s-au întâmplat asemenea lucruri”, a spus Stănescu. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a mai adăugat că toată lumea trebuie să respecte legea şi atrage atenţia că „nu toţi oameni sunt hoţi în această ţară”.

Vă spun din experienţa mea foarte scurtă la nivelul administraţiei centrale, atât ca senator, dar şi ca ministru. Lucrurile din punctul meu de vedere, şi nu dezvolt acest lucru, nu sunt în regulă deloc. Cred că trebuie să trăim într-o ţară normală. Eu cred că toată lumea trebuie să respecte legea, cine nu respectă legea să se ducă acolo unde îi e locul, dar nu toţi oameni sunt hoţi în această ţară, nu există aşa ceva, a conchis președintele PSD Olt.

 

 

 

 

 

 

 

19 COMENTARII

 1. Acest miting al PSD este in folosul unui grup de interese,respectiv pentru protejarea hotiei institutionalizate de catre regimul Ion Iliescu,Adrian Nastase si Liviu Dragnea…

  • Nu se va face revolutie pentru ca jumatate sunt pensionari care si-au vandut copii lor pentru mici si bere si jumatate sunt de la primarii care au cate 1000 de euro salariu din munca ta de la privat

 2. Cei care susțin si organizează acest miting impotriva statului de drept,peste o vreme,cu totii vor ajunge in fata instanțelor de judecată.Asa a procedat si Ion Iliescu in 13-15 iunie 1989.Zilele de 13-15 iunie 1990 au fost cele mai negre din istoria postdecembristă a României. Puterea neocomunistă de la Bucureşti (preşedintele Ion Iliescu, împreuna cu guvernul Petre Roman) a contribuit, datorită revărsării de violenţă şi barbarie din acele trei zile, la crearea unei imagini negative a ţării in Occident. Asa procedeaza si acum…Acelasi partid neocomunist PSD, urmașul Partidului Comunist Român,dupa 28 de ani de la mineriada organizează un mare miting impotriva statului de drept.Este un miting lipsit de logica.Asta o spun specialiștii in Drept. Majoritatea membrilor PSD pleaca la București impotriva vointei lor,deoarece majoritatea sunt manipulati si santajati. Acest partid-stat se foloseste in mod abuziv de institutiile statului ,respectiv de toata logistica statului pentru deplasarea si stationarea manifestanților…Luarea cu japca la mitingul PSD e un record mondial la abuz în serviciu. Acest miting este o diversiune de tip comunista ,respectiv acest miting PSD a fost creat în mod deliberat pentru a distrage atenţia populaţiei de la „adevăratele probleme ale ţării”, urmând apoi o serie întreagă de neajunsuri pe care România nu le-a putut remedia în ultimii ani, iar unele chiar s-au agravat. PSD duce lipsă de oameni inteligenti,morali si cu principii. Asadar,acest miting vrea sa camufleze dilentantismul Guvernului României,deoarece s-a vazut si se vede ca este incapabil ca să găsească solutii pentru iesirea din criza sociala,politica si economica a Romaniei.

 3. Numai minciuni… Sunteti jalnici… Au fost oamenii chemati cu forta ca sa nu fie dati afara de la locul de munca sau sa aibe probleme la lovul de munca,totul planuit cu punct si virgula, microbuzele care trebuiau sa ajunga in tara cu oameni au fost luate cu forta pt mitingul de sambata, iar oamenii lasati cu ochii in soare.Ar fi prea multe de spus. Totul e controlat de sus, mai rau decat pe timpul lu’ Nicolae Ceausescu. Cati dintre toti acesti romani au inteles ce inseamna democratie. Cei de la putere ne vor sclavi. Romanii trezitiva o data pt totdeauna, altfel va fi prea tarziu!

 4. ÎCCJ urmează să dea decizia definitivă în dosarul lui Liviu Dragnea…
  In mod sigur ,logic si moral, după condamnarea definitivă de către ICCJ a lui Liviu Dragnea, România o să intre intr-un amplu proces de reformă socială, morală, politică si economică.
  Asadar,pe 9 iulie mitingul PSD o sa fie unul al restaurarii politice si istorice….

 5. De maine vorbim despre alt gen de miting…De ce?Pentru ca Liviu Dragnea o sa fie condamnat definitiv in” Dosarul DGASPC Teleorman”!

 6. Sa muriti voi, daca mintiti, ca nu fortati pe nimeni sa mearga la miting ????!!!! Cat adevar graiti atata sanatate sa aveti si voi si tot neamul vostru de jigodii !!!!

 7. Iar ies viermii la lumina!
  Oltenii sunt iar primii…la votat psd, cersit, nemunca, lene, prostie iar descrierile pot continua ca prostia lor, la infinit!
  In drum spre Bucuresti, poate va opriti sa pupati si niste moaste…ca ajuta, cand va fura psd-ul!
  Traisca PCR, Liviu Dragnea si prostia

 8. PSD este urmașul PCR.Este un partid condus si sustinut de escroci,lichele,hoti,diletanti,parveniti si de golanii fara frica de Dumnezeu.
  Dovada este ca PSD are cei mai multi politicieni îmbogățiti din banul public,respectiv au cei mai multi demnitari de rang inalt condamati penal,dar si cei mai multi presedinti de Consilii Județene si primari care au fost dovediti ca corupti-hoti de către instanțele de judecată.Unul dintre ei intra azi in acest clasament al hoților dovediti…Liviuuuu Dragneaaa

 9. PSD Forta PSD, PSD forta Psd…singurul partid care a marit pensiile si salariile…felicitari acestui Guvern precum si d-lui Presedinte LIVIU Dragnea.

  • Vedea-te-as in dungi langa Dragnea! Pupincuristilor! NU sunteti capabili de nimic si va angajeaza PSD-ul, iar acum va scoate ca pe vite la miting. Promovati prostia, obedienta, diletantismul! Nu vedeti diferenta cu restul tarii? In Olt prostia este pe metru patrat. Adunatura de Dinu Paturica puna in functie!

  • Peste 3 saptamani se va scumpi iarăși carburanti, industria și fabricanți nu vor mai putea tine pasul în noile tipare dictate de prețul carburantului, asa ca o sa mancam mai scump, și tu îmi zici de mărire pensie~salariu, praf în ochii , spune-mi câți bani ai pus de-o parte din salariul asta mărit cap de guma.

 10. Sunteti penibili si penali!! Unde vreodata in lumea asta s-a vazut ca un partid care este la guvernare sa organizeze un miting..Este revoltator si strigator la cer ! Ne credeti un popor de oameni prosti si retardati si vrei sa va sustinem infractiunile voastre !! Sunteti niste porci libidinosi cu cefe late care v-ati facut averile pe spatele ignorantei oamenilor de rand din tara asta(din pacate tot mai multi).Sunt convinsa ca 90% din oamnenii care merg la mitingul asta sunt constransi de voi.Cand vreodata in lumea asta s-a vazut atata prosteala pe fata .Unde in lumea asta hotia este la loc de cinste asa ca in tara noastra.Sa va fie rusine porci indopati cu rahat !! Dumnezeule!! In ce tara se nasc copiii nostrii!!Nu am nici un fel de aparteneta politica (toti sunt o apa si un pamant)dar ce faceti voi parca m -ar scoate in strada la un miting pentru eradicarea voastra .!! Pe toti pana la cea mai mica capusa de-a voastra .

 11. Avem informatii ca angajatii de la institutiile de invatamant si din primariile din Olt sunt obligati sa mearga la miting, ca sa isi pastreze posturile… Este oare corect ce se zvoneste ?

 12. Faptul ca oamenii care sunt angajați ai statului sunt in obligati si santjati sa se deplaseze pentru un miting lipsit de logica si relevanță social-politica,denota faptul ca Partidul Social Democrat a ramas cu reflexele si mentalitatea unui regim dictatorial…PSD se vrea un partid-stat precum PCR…

 13. Angajatii de la stat nu prea cred ca sunt obligati sa merg in conditiile in care primesc salarii de zeci de milioane. Asistentele din spital, de la DGASPC, finante, cei din primării si consilii judetene, se simt obligati să pupe fundul PSD ului la ce salarii au !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here