Șefia Poliției Rutiere Olt, dorită de trei candidați

3
760

 Pe 20 iunie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Poliției Rutiere Olt. Pentru acest post trei persoane și-au depus dosarele de înscriere și au fost declarate admise la selecția dosarelor.

 Este vorba despre inspectorul principal Cristian Tița, cel care este împuternicit în prezent să coordoneze activitatea Serviciului Poliției Rutiere Olt, comisarul șef Bogdan Voica și comisarul șef Florin Cristea, de la IPJ Dolj. Este declarat „admis”candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7,00. Postul de șef al Poliției Rutiere Olt a rămas vacant după ce comisarul șef Ilie Roșu a ieșit la pensie. Ulterior pe acestă funcție a fost împuternicit comisarul Bogdan Voica, comisarul Cristian Bădiță și în prezent inspectorul principal Cristian Tița.

 Ilie Bîzoi

3 COMENTARII

  1. Actualul sef interimar este o catastrofă, n are nimic de a face cu circulatie,n are experienta ,n are cultura generala,nu stie nicio limba străină…dar are pile.

  2. Bogdan Voica si Claudia Radu = oamenii lui Florescu.Ar fi de neconceput ca si in prezent, desi a fost debarcat de la conducerea IPJ Olt de ceva timp, Florescu sa-si impuna in continuare oamenii lui in functii cheie ale IPJ Olt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here