Pirelli Slatina face noi angajări

8
10108

Aflându-se într-un proces continuu de recrutare a personalului, Pirelli Slatina te așteaptă să îți depui CV-ul la sediul fabricii din Slatina (strada Drăgănești, 35-poarta principală) sau să îl trimiți la adresa de mail: cv.romania@pirelli.com. Așa sună anunțul concernului Pirelli, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume și furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1.

Oltenii fără loc de muncă au acum o mare oportunitate de angajare. Compania Pirelli face noi recrutări de personal. Astfel, dacă ești absolvent de școală profesională sau liceu (cu sau fără bacalaureat) Pirelli te așteaptă să înveți o meserie nouă. Pe lângă perspective de calificare profesională și dezvoltare la locul de muncă, compania le oferă celor care doresc să facă parte din echipă un pachet salarial atractiv, subvenție pentru transport, asigurare de viață și accidente, tichete de masă, spor de 100% pentru orele suplimentare și tichete de vacanță. Cu o istorie de 12 ani în Slatina fabrica de anvelope Pirelli este una dintre cele mai moderne fabrici ale Grupului, echipată cu tehnologie de producţie non-robotizată de ultima generaţie, destinată realizării anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este leader. Fondată în 1872, societatea Pirelli se numără printre principalii producători de anvelope la nivel global si este, în prezent, furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1. Concernul italian Pirelli, a avut în 2016 o cifră de afaceri de 1.860.674.582 de lei și un profit net de 78.076.178 de lei (adică peste 780 miliarde ROL).

Ilie Bîzoi

 

 

 

 

 

 

8 COMENTARII

  1. Aha ! Angajeaza pentru a batjocori , exploata si pentru a profita de oameni ! Le taie toate beneficiile si conditiile optime de munca la locul de munca . Cand mergi la biroul de Resurse Umane (Personal) sa le spui ca drepturile nu iti sunt respectate asa cum ti s-a promis la angajare ,iti zice scurt si la obiect ! PIRELLI CU BUNE SI CU RELE NU O SA SE SCHIMBE NICIODATA ! DACA VREI PLECI ,DACA VREI RAMAI , NU TE TINE NIMENI LEGAT AICI ! Si cand te gandesti , vezi si auzi ca multi dau bani cu nemiluita pentru un post de munca in PRESTIGIOASA , VESTITA SI INTERNATIONALA FIRMA PIRELLI ! Pirelli este o firma de escrocherie , manipulare , exploatare la nivel international ! Multi spun ca vor la Pirelli , ca ar face orice sa fie angajati la Pirelli , ca nu vor mai pleca niciodata de la Pirelli pentru ca este serviciu si firma de viitor ! Pffff… Asta asa este , dar inainte sa se angajeze la Pirelli si sa vada bataia de joc , exploatarea si manipularea din partea sistemului de conducere mizer , infect si corupt ! Din partea mea numai atat pot spune , cu dispret si greata – JOS PIRELLI ROMANIA ! AFARA DIN TARA MEA VIERMI SATANICI SI CORUPTI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here