Doi candidați în cursa pentru șefia Cabinetului conducerii Poliției Olt

3
490

Doi candidați și-au depus dosarul de înscriere pentru postul de șef Serviciu Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt. Candidații urmează să fie evaluați psihologic în data de 21 mai.

Șefia Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt a fost scoasă la concurs, examenul urmând să se desfășoare pe data de 6 iunie 2018. La încheierea termenului de înscriere la concurs, doi candidați și-au depus dosarul. Este vorba despre comisarul şef  Claudia Elena Radu și comisarul Paula Roxana Filip. Postul de șef Serviciu Cabinet din cadrul IPJ Olt a rămas vacant după plecarea comisarului șef Alina Popescu. Ulterior pe această funcție a fost împuternicit comisarul șef Claudia Radu și în prezent comisarul Roxana Filip.

Ilie Bîzoi

3 COMENTARII

  1. Bogdan Voica si Claudia Radu= oamenii lui Florescu.Ar fi de neconceput ca si in prezent, desi a fost debarcat de la conducerea IPJ Olt de ceva timp, Florescu sa-si impuna in continuare oamenii lui in functii cheie ale IPJ Olt…

  2. Păi taproape toţi şefii sunt oamenii lui Florescu. Inclusiv în noaptea dinaintea plecării la Şcoala de agenţi a numit pe şoferul luzi la circulaţie.

    • Păi aproape toţi şefii sunt oamenii lui Florescu. Inclusiv în noaptea dinaintea plecării la Şcoala de agenţi a numit pe şoferul lui la circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here