CSM îl trimite pe procurorul Noajă la președintele Iohannis

1
1052

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a mai multor magistrați. Printre magistrații care au cerut să iasă la pensie se numără și procurorul oltean Ștefan Constandin Noajă.

 Plenul CSM a hotărât în sedința din 15 mai înaintarea către Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a propunerilor privind eliberare din funcție, prin pensionare, a mai multor magistrați. Printre cei care au solicitat să iasă la pensie se numără și procurorul Ștefan Constandin Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de NOAJĂ CONSTANDIN ŞTEFAN, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a fost votată în unanimitate de plenul CSM.

Propunerea Consiliului Superior al Magistraturii de eliberare din funcție a  procurorului Noajă va ajunge la Preşedintele României. Potrivit dispozițiilor articolului 65 alineatul (2) din Legea numărul 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, eliberarea din funcție a judecătorilor și procurorilor se dispune prin decret al Președintelui României, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii.

Ilie Bîzoi

1 COMENTARIU

  1. Cel mai bun procouror din olt, niciodata nu a gresit si niciodata nu a pus mana oe bani cum au facut restul procurorilor din olt, cand au venit la parchet tiganii si au strigat sa iasa toti procurorii afara ca au primit bani inafara de Noaja ca el nu are dqtorii la ei, asta înseamnă sa fi un om de credinta cu frica lui Dumnezeu, pacat de el ca l a distrus fiuso ala cu drogurile lui cu ylt!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here