Postul de director executiv al AJOFM Olt, scos la concurs

0
1071

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de director executiv  în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt.

Postul a rămas vacant din luna octombrie anul trecut când directorul executiv Cristian Cîrloganu a fost detașat  pe o perioadă de șase luni ca director în cadrul Direcţiei Resurse Umane, Salarizare, Comunicare şi Secretariatului Consiliului de Administraţie din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Atunci, ANOFM l-a numit pe Constantin Cîtu, în funcția de director executiv al AJOFM Olt, pentru o perioadă provizorie de șase luni, începând cu data de 27 octombrie 2017. Concursul pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de director executiv în cadrul AJOFM Olt va avea loc în data de 14 iunie 2018 (proba scrisă) la sediul ANFP din București.

Candidaţii care doresc să ocupe acest post trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de articolul 54 din Legea numărul 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Condiţiile de participare sunt:  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenţiei, în perioada 07 – 29 mai 2018, inclusiv.

Ilie Bîzoi