O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii olteni

0
316

Pensionarii care au solicitat bilete de tratament pentru seria a VI-a sunt aşteptaţi, începând de miercuri, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt, să achite sau să ridice gratuit tichetele, prezentarea în staţiuni fiind în intervalul 8-10 mai 2018.

Pentru această serie, Casa Naţională de Pensii a alocat 25 de bilete de tratament în staţiunile: Amara (șapte bilete), Buziaș (șase bilete), Olănești și Pucioasa, câte patru bilete și Bala și Covasna, câte două bilete.

Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul CJP Olt în zilele de luni şi miercuri, între orele 8.00 – 16.30, până în data de 2 mai 2017, inclusiv”, a precizat Iulian Smarandache, directorul executiv al CJP Olt.

Biletele de tratament din seria 6 – 2018 rămase disponibile se vor afişa în data de 4 mai 2018 şi se vor vinde în data de 7 mai 2018. Pentru persoanele care se regăsesc pe diagrama de alocare și nu ridică biletele de tratament în perioada specificată mai sus vor fi anulate alocările, biletele respective devenind disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu.

Ilie Bîzoi