Program Paște 2018 Bănci, Poștă și Magazine

0
674

În perioada Sărbătorilor de Paşte, toate oficiile poştale vor fi închise. De asemenea, timp de patru zile, nici băncile nu lucrează cu publicul, iar marile magazine au program special. Iată care este orarul de lucru al instituţiilor.

PROGRAM PAȘTE 2018 BĂNCI. Zilele de 6, 7, 8 şi 9 aprilie 2018 vor fi zile nelucrătoare pentru majoritatea băncilor din Bucureşti şi din ţară. Conform anunţului făcut de Banca Transilvania, vineri şi luni vor fi deschise doar agenţiile BT din mall-uri şi centre comerciale, după programul acestora. Şi agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise în zilele de 6, 7, 8 şi 9 aprilie cu excepţia unităţilor deschise în supermarketuri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special, a anunţat banca. De asemenea, Banca Comercială Română (BCR) informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 6-9 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

 PROGRAM PAȘTE 2018 POŞTA. Toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise vineri, 6 aprilie, în Vinerea Mare, şi luni, 9 aprilie. În schimb, sâmbătă, 7 aprilie, oficiile poştale vor lucra după program scurt. Totuşi, să ţineţi cont că în această perioadă traficul poştal internaţional este foarte aglomerat şi sunt posibile întârzieri în livrarea trimiterilor poştale.

PROGRAM PAȘTE 2018 MAGAZINE. Cele mai importante supermarketuri şi hypermarketuri vor avea un program special de Paşte.

Kaufland a anunţat că a prelungit programul în Vinerea Mare. Majoritatea unităţilor sunt deschise de la ora 7.30 până la orele 23.00, 23.30. Sâmbătă, 7 aprilie, majoritatea magazinelor se deschid la 7.00 şi se închid între 16.00 şi 18.00. În Duminica de Paşte, cele mai multe magazine Kaufland sunt închise, cu excepţia celor din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Sfântu Gheorghe. Luni, majoritatea magazinelor vor avea program scurt: de la ora 9.00 până la 14.00 sau 16.00.

Magazinele Lidl vor avea program normal în 6 şi 7 aprilie 2018. În prima şi a doua zi de Paşte, duminică şi luni, magazinele Lidl sunt închise.

Magazinele Carrefour sunt închise pe 8 aprilie, în prima zi de Paşte. Pe 6 aprilie, ele vor funcţiona după un program normal, iar sâmbătă acestea vor avea un program mai scurt, care se va încheia în jurul orei 19.00.

Auchan are program normal de funcţionare în Vinerea Mare. Pe 7 aprilie, majoritatea unităţilor se închid la ora 18.00, iar în duminica de Paşte, acestea sunt închise. Excepţie face Auchan Cotroceni care funcţionează sâmbătă până la ora 20.00, iar în prima zi de Paşte de la 14.00 la 23.00.

Profi e închis pe 8 aprilie 2018, în prima zi de Paşte. Magazinele vor fi deschise, însă pe 9 aprilie, în a doua zi a Sărbătorilor Pascale.

Sursa: click.ro