LIDERUL PSD OLT, PAUL STĂNESCU: „NU CANDIDEZ!“

1
438
In cadrul conferintei de presă tinute vineri la Slatina, vicepresedintele național si lider județean al PSD, vicepremierul Paul STĂNESCU a punctat si un punct sensibil: Congresul PSD din martie.
Se stie că liderul partidului, Liviu Dragnea, vrea sa facă curătenie la varful partidului, incepand cu presedintele executiv Nicolae Badalau si unii vicepreședinți.
Nu credem ca si Paul STĂNESCU este vizat acum de catre vecinul de la Teleorman, dar se pare ca relatiile dintre cei doi au suferit niste socuri electrice cu putin timp in urmă. Stim că in politica se fac compromisuri, dar cele legate de România, romani si interesele naționale nu sunt acceptate, sub nicio formă de Paul Stanescu. Se pare ca acest lucru ori nu l-a inteles, ori nu vrea sa-l priceapă Liviu Dragnea, alții din PSD sau alte structuri.
Liderul oltean a reafirmat că, dacă se va tine in martie un congres al partidului, el nu va candida pentru nicio functie de conducere. ”Am spus public ca nu voi candida la cea de presedinte, aşa cum s-a vehiculat, si nici pentru cea de vicepresedinte,,.
Acesta nu a dorit sa-si argumenteze decizia, din cel puțin două motive: sa nu dea drumul la speculații si, apoi, nu este luată o decizie referitoare la organizarea congresului.
PC

1 COMENTARIU

 1. Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"Academician Florin Constantiniu

  Degeaba il ridicati in slavi pe Paul Stanescu,deoarece zilele lui si ale lui Dragnea sunt numarate.Asa l-ati ridicat in slăvi și pe ,, prințul coruptiei”Valcov….
  
  Ultimele semnale venite de la nivel înalt arată că dosarele pe care le au cei doi, respectiv preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea si sluga lui , Paul Stanescu,atârnă ca o piatră de moară pentru viitorul lor politic. In mod clar,Dragnea are probleme.Mai ales problemele legate de controversata firmă Tel Drum sunt foarte atent monitorizate la Bruxelles, în cadrul Parlamentului European, instituţie de la care a şi venit o reacţie care anunţă începutul sfârşitului pentru liderul PSD.
  Este evident ca viata politica si admnistrativa a lui Paul Stănescu se apropie de final.In primul rand,parvenitismul si dilentantismul lui il vor trimite in exil pe tarlaua comunei Visina.In al doilea rand,dosarul penal este piatra de moara care il trage in jos.Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) ar urma să judece, joi, cererea de confirmare într-un dosar în care este vizat vicepremierul Paul Stănescu, privind modul de finanţare a echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina de către Consiliul Judeţean Olt, în perioada în care Stănescu era preşedinte al CJ. El declara că dacă va deveni inculpat în acest dosar va demisiona imediat.
  Asadar,ar fi cazul sa incetati in a tot ridica in slavi niste corupti,parveniti si diletanti,deoarece faptele lor sunt destul de clare.Toate acestea se intampla si din cauza faptului ca incultura politica a electoratului oltean si votul lorl au permis asemenea derapaje pe scena politica a judetului Olt si a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here