MINEL PRINA, 4 ani și 6 luni cu executare

3
2605
Minel Prina, fost primar al municipiului Slatina, şi-a primit sentinţa, joi, 8 februarie 2018, în dosarul în care a fost judecat, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu fostul senator Darius Vâlcov.

Prina a primit 3 ani de închisoare pentru trafic de influenţă, alţi trei ani pentru complicitate la săvârşirea de infracţiune de spălare a banilor, instanţa constatând totodată, că „faptele ce fac obiectul prezentei cauze au fost comise în concurs real cu fapta pentru care inculpatul a fost condamnat prin sentinţa penală nr. 1152 din 19.12.2011 pronunţată de Judecătoria Slatina în dosarul nr. 10200/311/2009, definitivă prin decizia penală nr. 2498/07.12.2012 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 132 din Legea nr.78/2000, rap. la art. 248 Cod penal anterior, cu aplic. art. 41 alin.2 Cod penal anterior, fiindu-i stabilită pedeapsa principală de 4 ani închisoare, cu aplicarea art. 861 Cod penal anterior, precum şi pedeapsa accesorie constând“, dispunând anularea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 4 ani închisoare aplicată inculpatului prin hotărârea anterior menţionată. Pedepselele au fost contopite, astfel că Minel Prina va executa pedeapsa cea mai grea, de 4 ani închisoare, pe care instanţa a sporit-o cu 6 luni, urmând ca, în final, inculpatul să execute pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare.
Sentinţa nu este definitivă.

3 COMENTARII

  1. La pușcărie cu tot clanul.Cam puțin având în vedere că dromaderul va demara o campanie de scriere da cărți bashite cu care va speră să iasă mai repede din pușcărie.

  2. Puscariasul s-o traga dupa el si pe taranca de nevasta-sa care si-a cumparat din banii furati de el postul de manager la Ambulanta.Fara banii si influenta lui cretina aia nu ar fi ajuns in veci mai departe de lotul personal din Cocorasti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here