Ed. I – SLATINA „WINTER JUNIOR CUP 2018”

0
395

Timp de două zile, „balonul” de la Șc. Generală nr. 10  Slatina a fost gazda turneului de minifotbal „Slatina, Winter Junior Cup 2018”, turneu organizat de Athletic Slatina, DJTS Olt și AJF Olt, competiție deschisă copiilor născuți în anul 2008.

Au participat echipe din Râmnicu Vâlcea, Pitești, Craiova, Drobeta Turnu Severin și Slatina, împărțite în două grupe, cele 8 echipe au oferit numerosului public prezent, jocuri de o bună factură tehnică și spectaculară, micii fotbaliști dovedind reale aptitudini pentru sportul-rege.

Organizatorii au oferit premii pentru câștigători care au constat în medalii, cupe, diplome și mingi de fotbal. Clasamentele finale au fost următoarele: UCL: 1- Projunior Craiova , 2 – Sport Kids Tr. Severin ,  3 – Sf. Constantin și Elena Pitești, 4-  Athletic 1 Slatina, UEL: 1 – FC Argeș Pitești, 2 – Junior Rm. Vâlcea, 3- Atletic Rm. Vâlcea, 4 – Athletic 2 Slatina.

De asemenea, au mai fost premiați „cel mai bun portar” – Alex Preda – FC Argeș și „cel mai bun jucător” –Denis Țîroi – Sport Kids Tr. Severin.

A devenit o adevărată tradiție ca Slatina să devină un real pol al acestor turnee juvenile, la care ,an de an, tot mai multe cluburi din țară își anunță participarea. După ce, anul trecut una din echipele de pitici de la Athletic Slatina a reușit să aducă acasă, din îndepăratata Catalonie, Trofeul „Barcelona Cup”, președintele Athletic Slatina, Sebastian Noață, este foarte optimist privind organizarea de astfel de turnee la Slatina.

În acest an va fi un turneu de amploare în orașul nostru, la care vor participa zeci de echipe din toată țara, precum și din stăinătate: Spania, Franța și Moldova. Dorim să creăm aici, în cetatea aluminiului, o rampă de lansare pentru fotbaliști de calitate, așa cum în trecut au fost Luțu, Dănciulescu, Cl. Niculescu și mulți alții” – ne-a declarat Sebastian Noață. (C.B.)