„TRIO CONTRASTE”-„ROMÂNIA UNITĂ”, UN NOU SPECTACOL PE SCENA NAŢIONALULUI CARACALEAN

0
166

După ce acum un an, au încântat publicul caracalean prin măiestria şi vitruozitatea de interpretare, cei trei artişti instrumentişti care compun grupul „Trio Contraste”- Ion Bogdan Ştefănescu(flaut), Sorin Petrescu(Pian) şi Doru Roman (percuţie), au revenit sâmbătă seara pe scena Teatrului Naţional din Caracal.

Spectacolul prezentat publicului caracalean de către cei trei talentaţi artişti a fost dedicat  „Centenarului Marii Uniri” sub titulatura „România UNITĂ – Depărtări şi apropieri”.

Repertoriul ales de cei trei artişti a fost unul diversificat şi pe placul auditoriului, de la Pastorala română, la Jocul Ţambalelor, sau de la Mambo Africano şi  Suita irlandeză  la dansuri tradiţionale reprezentând toate regiunile istorice româneşti. Spectacolul a  fost încheiat apoteotic cu tradiţionalul Căluş,   care a electrizat auditoriul prezent în  Sala de spectacole a Naţionalului Caracalean.  La rândul lor, spectatorii  i-au răsplătit la scenă deschisă cu ropote de aplauze pe cei trei renumiţi virtuozi.

Un spectacol de înaltă ţinută, care a fost posibil şi de acestă dată, având suportul material al omului de afaceri

Marian Doldurea şi sprijinul logistic al Centrului Cultural municipal Caracal.

Felicitări!