Pentru că poliția locală și serviciile cu atribuții din primărie nu-și fac, de ani buni, treaba:

5
996

SLATINA pierde bani la buget, traficul rutier gâfâie și oamenii suferă!

În urmă cu peste 10 ani s-au adoptat mai multe hotărâri de Consiliu Local prin care s-a reglementat circulația  traficului greu de pe raza municipiului Slatina.

Hotărârea 300 poate fi accesată aici: https://we.tl/0wcp7xEhhI

„Se interzice circulația vehiculelor cu masă maximă autorizată de peste 3,5 to pe drumurile publice din municipiul Slatina”.

Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat are sarcina să urmărească respectarea Hot. Nr. 300/06.12.2007 și să elibereze autorizațiile speciale de transport.

Anexa poate fi consultată aici: https://we.tl/LSuTwRZ0yb

Poliția locală are și ea obligația să depisteze pe cei care nu respectă legea și să o aplice permanent. Orașul gâfâie, mai ales în orele de vârf, multe autovehicule de peste 3,5 to, circulă peste tot, chiar străzile din centrul municipiului.

Este un semnal pe care-l tragem și sperăm că edilii Slatinei vor urmări și rezolva acveastă problemă veche și de actualitate.

5 COMENTARII

  1. Nea Dobrescule ! Iar le dai cu manta ? Poza articolului nu prea pare a fi din Slatina, la noi au disparut microbuzele de mult. Un articol facut de mantuiala, fara a spune in concret lucrurilor pe nume !

  2. Vlaicule,n ai dreptate,poate nu s imagini din Slatina,dar nimic nu este aiurea in materialul prezentat.
    Pe la mine .pe str.Poenii,circula basculele lui Baltoi toată ziua.Ne au distrus drumul si,zău, platesc si eu taxe ca tine.Bravo,redactiei ca le atrage atentia sa fie mai buni…ce i rău in asta ?

  3. Luni 12 ian. ma aflam pe trecerea de pietoni de la C.C. a Tineretului (Valcea). Desi ma aflam aproape de mijlocul trecerii, un taximetrist a trecut pe langa mine fara sa schiteze nici cea mai mica intentie de a opri. Chestiile astea sunt frecvente in Slatina, alta este insa „problema”. La mai putin de 10 m de mine se afla, pe acelasi sens, o masina a Politiei Locale cu doi politisti inauntru. Nu i-a deranjat cu nimic scena respectiva pe care, sunt sigur, au vazut-o. Pot sa va spun multe astfel de „intamplari”, dar nu ma mai obosesc degeaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here