Varianta ocolitoare a municipiului Caracal are nevoie de UN 3% PENTRU A NU FI DE RÂSUL LUMII!

2
1099

Încă de la începutul anului trecut, “Varianta de Ocolire a Municipiului Caracal” era aproape gata, construcția fiind executată în proporție de 90 la sută.

Până-n toamna trecută s-au executat aproape 7 la sută din contractul prevăzut. De atunci, au mai rămas câteva lucruri mici de executat, ca de exemplu un stâlp de susținere cabluri electrice, care s-a încăpățânat să nu accepte mutarea lui din mijlocul drumului… !

Cu toate intervențiile făcute de Prefectura Olt, Primăria Municipiului Caracal, de unii parlamentari de Olt, CNADR (CNAIR) SA a fost de neclintit: nu putem rezolva problemele.

Așa că, de luni de zile „Varianta” este închisă, șoferii înjură că trebuie să treacă prin mijlocul orașului și oficialitățile județene și locale își fac cruce că, nu mai apucă ziua să taie… panglica!

Se pare că, poate prin luna martie, această investiție va fi, în sfârșit, dată în funcțiune.

Prezentăm mai jos punctul de vedere primit de la CNADR (CNAIR) SA București, fără alte comentarii.

2 COMENTARII

  1. Dacă va duceți sa vedeți stâlpul o sa va apuce rasul sau poate plânsul.Cum de este posibil ca un proiectant sau o echipa de proiectanți sa nu mute aceea centura cu 3 metri mai în dreapta și sa nu mai fie nevoie de mutarea stâlpului ? Nu vreau sa țin partea unor incompetenți care se încăpățânează de 2-3 ani sa mute un stâlp dar dacă vedeți ca mereu se întâmpla aceste lucruri de de nu luați masuri de prevenire , ocoliți stâlpul de la început. EU UNUL AS PUNE O ALTA ÎNTREBARE . A fost plătit constructorul ?

  2. Să fi fost pe timpuri, acel stâlp s-ar fi mutat în trei zile. Azi, când transportul de energie electrică, găina care făcea ouă de aur pentru țară, a fost înstăinată pe nimic unor firme din afară, care au în vedere doar profitul propriu și un dispreț total pentru România, acest lucru minor trebuie să dureze cel puțin trei ani. Este aici și o dovadă a nepăsării crase de care dau dovadă atât autoritățile locale, județene și faimoșii trântori de lux din CNAIR, niște „mâncători zadarnici de bucate” cum îi numea elegant Ion Budai Deleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here