Eroii Revoluţiei din Decembrie 1989 vor fi comemoraţi la Slatina

3
263

Și în municipiul Slatina se vor desfăşura manifestări prilejuite de comemorarea eroilor martiri căzuţi pentru „Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989”. Cu această ocazie, slătinenii sunt invitați să participe vineri- 22 decembrie 2017, între orele 09:40 – 11:00, la manifestările care vor avea loc pe platoul Casei de Cultură a Tineretului, la Troiţa Eroilor Revoluţiei.

Reprezentanții Prefecturii Olt spun că ceremonia oficială se va desfăşura cu respectarea prevederilor Legii nr.215/2016 privind ceremoniile oficiale.

3 COMENTARII

 1. Cred că oltenii îi sărbătoresc pe haidamacii din Jud. Olt care , înarmați cu bâte au mers în 1989 cu trenul la Timișoara să-i căsăpească pe răzvrătiți. Nu vă este bă rușine, comuniști nenorociți!

 2. Neobrazare acestor mesaje nu are limite. In 89 faceau liste cu cei ce urmau sa fie pusi la punct pentru faptul de a fi criticat partidul. Astazi sint conducatori cu salarii nesimtite. Sprijiniti de o presa slugarnica traiesc in huzur. Ei au dreptate.Lumea i-a votat.Batele le au la ondemana.

 3. Pe cine comemoram?!Pe cei care in decembrie 1989 au trimis muncitorimea de pe platforma industriala a Slatinei sa inabuse revolta anticomunista de la Timisoara?Dovada ca asa zisa revolutie a fost o lovitura de Stat,o arata si procuratura militara,in Raportul cu privire la evenimentele din 22 decembrie 1989.

  Concluziile procurorilor militari

  • Probatoriul administrat a reliefat mecanismele dezinformărilor constante, având consecinţe deosebit de grave, lansate prin intermediul TVR, Radiodifuziunii şi mijloacelor militare de comunicaţii, astfel fiind instaurată la nivel naţional binecunoscuta psihoză teroristă.
  • De asemenea, se conturează modalitatea prin care au fost transmise o serie de ordine militare diversioniste, cu consecinţe deosebit de grave.
  • În legătură cu aceeaşi diversiune au fost obţinute date care demonstrează că în anul 1987 forţele armate ale României au importat două tipuri de imitatoare de foc militare, respectiv imitatoare pentru armamentul de infanterie, cu foc la gura ţevii şi imitatoare privind desantul de paraşutare.
  • Totodată, urmare a probatoriului administrat există o mai bună înţelegere a diversiunii radio-electronice.
  • Au fost realizate progrese notabile pentru înţelegerea fenomenului diversionist (unic în istoria României prin complexitate şi anvergură) atât sub aspectul mecanismelor concrete de acţiune cât şi din perspectiva persoanelor ce au dirijat acest fenomen. Este de aşteptat ca viitoarele cercetări să aducă lămuriri privind autorii diversiunii şi eventualele complicităţi în realizarea acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here