Tudose, despre atacurile asupra poliţiştilor: ”Lucrurile sunt scăpate de sub control”

1
138

Mihai Tudose a declarat, în urma unei întâlniri avute cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, că una dintre problemele discutate a fost legată de atacurile asupra poliţiştilor, el spunând că lucrurile sunt scăpate de sub control.

El a spus că soluţia este autorităţii poliţistului, astfel încât faptele de ultraj să nu mai fie tratate atât de uşor, relatează news.ro. Premierul a revenit sâmbătă după-amiază la Bucureşti, după vizita la Belgrad, unde a participat la reuniunea cvadrilaterală România – Bulgaria – Serbia – Grecia, şi a mers la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

La ieşirea de la MAI, premierul a spus că a discutat cu ministrul Carmen Dan despre stadiul pregătirilor pentru iarnă, dar şi despre incidentele din ultima perioadă în care au fost implicaţi poliţişti.

El a spus că a fost informat că poliţistul spitalizat la Iaşi, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unor percheziţii la Rădăduţi, este într-o stare mai bună, dar are nevoie de un medicament “care nu prea se găseşte”.

Premierul a afirmat, comentând atacurile asupra poliţiştilor care au avut loc în ultima perioadă, că lucrurile sunt scăpate de sub control.

1 COMENTARIU

  1. In legatura cu politistul de la Radauti acesta este nepregatit tehnic cu toate ca au spus ca este cel mai bun deci fereasca d-zeu de restul . Ca politistii si jandarmii nu sunt respectati si nu au drepturi sa vazut in Timis cand iau batut pe cei doi si leau scos splina nevinovati .Bine ca au fost camerele video ca altfel numai ei aveau dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here