Festivalul de Comedie de la Caracal a luat sfârşit

0
179

A căzut cortina şi peste cea de-a XIX ediţie a Festivalului de Comedie  desfăşurat pe scena Teatrului Naţional din Caracal în perioada 15-19 noiembrie 2017.

 Au fost 5 zile în Caracalul a fost din nou gazda primitoare a comediei româneşti, 5 zile în care  frunţile caracalenilor s-au descreţit ,5 zile în care publicul spectator sa bucurat de reprezentaţiile Teatrelor din Braşov, Bucureşti, Lugoj, Roman, Reghin, Craiova, Râmnicu Vâlcea şi nu în ultimul rând Caracal.

Dacă deschiderea Festivalului i-a revenit Teatrului Naţional din Caracal cu spectacolul în premieră „Tinereţea Noastră”- în regia lui Florin Beciu (un spectacol admirabil în care actorii caracaleni au evoluat ca nişte profesionişti), închiderea Festivalului a fost făcută de către Taetrul „Excelsior” din Bucureşti cu spectacolul „Interzis sub 18 ani”.

 Prezent la festivitatea de închidere a Festivalului, primarul municipiului Caracal Liviu Radu a felicitat toate trupele Teatrelor  prezente la cea de-a XIX – a ediţie a Festivalului de Comedie şi  a înmânat trofeul cu însemnele festivalului tuturor participanţilor.