Noi angajări la DGASPC Olt

2
840

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt organizează concurs pentru ocuparea a opt posturi vacante.

Este vorba despre un post de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului economic, financiar – contabil, plată prestaţii sociale, buget şi salarizare; un post de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Biroul adopţii şi post adopţii; un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul de evaluare iniţială, intervenţie în regim de urgenţă în domeniul asistenţei sociale, intervenţii în situaţii de abuz, neglijare, trafic, migraţiune şi repatrieri şi violenţa în familie şi telefonul pentru semnalarea cazurilor de urgenţă; un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant, la Serviciul de evaluare complexă; un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul management de caz pentru copil; un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului achiziţii publice şi contractare servicii sociale; un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul patrimoniu tehnic, securitate şi sănătate în muncă, apărare împotriva incendiilor, protecţia mediului, administrare şi aprovizionare şi un post de referent, clasa III, grad profesional superior la Compartimentul prevenire marginalizare socială.

Candidaţii interesaţi să ocupe aceste posturi trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul achiiziţii publice şi contractare servicii sociale, la Serviciul patrimoniu, tehnic, securitate şi sănătate în muncă, apărare împotriva incendiilor, protecţia mediului, administrativ şi aprovizionare şi la Serviciul de evaluare iniţială, intervenţie în regim de urgenţă în domeniul asistenţei sociale; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă „Asistenţă Socială”, specializarea Asistenţă socială şi un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei puiblice, pentru postul de consilier, clasa I, gradul profesional asistent- Biroul adopţii şi postadopţii; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, ramura de ştiinţă. Ştiinţe economice, domeniul de licenţă. „contabilitate, marketing, economic, finanţe” şi nouă ani vechime în specilaitatea strudiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul economic, financiar-contabil. Cei care optează pentru postul de referent trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat şi nouă ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 14 decembrie, ora 11.00, iar interviul pe 19 decembrie 2017. Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 decembrie 2017. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, din Slatina, strada Drăgăneşti, numărul 7; tel: 0372-713562, interioare 563, 564, 565; 0349-408182, fax: 0249-412692, e-mail dgpdcot@rdsmail.ro

Ilie Bîzoi

 

2 COMENTARII

 1. Fara acordul” stapanului rosu” nu se pot face niciun fel de angajari in institutie.Daca facem o analiza si o evaluare,vom observa fara mare greutate,din cinci salariati,trei salariati sunt numiti pe criterii de nepotism si politice. Aici gasim sotiile,amantele,copiii unor personulitati, ale unor sefi si fosti sefi ale unor institutii din Slatina si din judetul Olt.De fapt,aici exista este o mentalitate ramasa din perioada comunista.

 2. A fost o postare anterioara,pe care nu ati vrut sa o lasati sa o vada si altii,deoarece,din pacate dupa 28 de ani de la Revolutie, sunt unii care inca traiesc cu mentalitea comunista.Daca in 1989 s-a murit pentru libertate,s-a murit si pentru libertatea de expresie…Daca nu stiti asta.atunci studiati Constitutia Romaniei,Carta Drepturilor Fundamentale A Uniunii Europene si Declaratia Universala a Drepturilor Omului.Daca pe unii ii supara adevarul,asta nu inseamna ca opiniile unora pot fi cenzurate si interzise ca asa vor unele lichele care vor sa isi pastreze functiile dobandite in mod suspect..Inainte de toate,ar fi bine sa va readuc aminte de art.30 din Constitutia Romaniei.(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
  (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
  (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
  (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
  (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
  (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
  (8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here