Contracte importante semnate de viceprim-ministrul Paul Stănescu

3
785

Infrastructura rutieră din judeţul Mehedinţi va fi modernizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Cele trei contracte de finanţare au fost semnate astăzi, 8 noiembrie, de către viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor europene, şi Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți. Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 78 de milioane de lei şi vizează modernizarea a 36 kilometri de drumuri în judeţul Mehedinţi.

Modernizarea şi reabilitarea infrastructurii de transport reprezintă o prioritate, întrucât contribuie la creşterea gradului de mobilitate a persoanelor şi a bunurilor, asigură accesul mai facil şi mai rapid către furnizorii de servicii de sănătate, sociale şi educative, contribuie la reducerea timpului de deplasare şi asigură o mai mare securitate în transport, a precizat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

 

Ilie Bîzoi

 

3 COMENTARII

  1. Ba paulica toti olteni care au fost la conducerea tarii au facut multe pentru altii iar pe ai lor iau lasat saraci , cum dracu a facu BOC ca el in 3 ani a facut cat nu a-ti facut voi psd-ul in 25 sau mergeti pe ideea :fama doamne ‘NALT SI PROST SA-MI ZICA COPII NENE „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here