Cehia angajează mecanici şi electricieni auto din Olt. Nu se cer limbi străine

0
378

Oltenii care au calificare de mecanic auto sau de electrician auto și care doresc să lucreze în străinătate au acum o mare oportunitate. Cehia angajează cinci mecanici auto și cinci electricieni auto pe o perioadă determinată de un an. Salariul este de 1.000 de euro pe lună, plus bonuri de masă.

Cehia caută electricieni şi mecanici auto pentru reparaţie şi întreţinere autobuze destinate transportului public. Vestea bună este că angajatorul nu solicită cunoştinţe de limbă străină. Salariul este de 1.000 de euro pe lună. Muncitorii beneficiază de un curs de limbă străină şi bonuri de masă, în cazul în care nu au dreptul la rambursarea cheltuielilor legate de deplasări.

Contribuţiile sunt plătite de angajator, în funcţie de vechimea în muncă. De asemenea, salariaţii primesc uniformă, dar şi 22de zile de concediu. Perioada contractului este determinată, de un an de zile. Termenul de valabilitate al ofertei este 1 decembrie 2017. Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru a se înregistra în baza de date pentru munca în străinătate și a fi îndrumate ce au de făcut.

Ilie Bîzoi