PNL Slatina iese la atac

9
607

Liberalii de la PNL în frunte cu președintele Sorin Tîrcomnicu, Elena Ioțu, președinte al Organizaţiei Femeilor Liberale Slatina, preşedintele Organizaţei Personelor Vârstnice, Ştefan Văduva dar și tânărul Dragoş Popa, noul preşedinte al TNL Slatina s-au aflat marți în prima lor conferință de presă. Din noua postură cei patru au declarat că vor supraveghea atent acțiunile celor aflați la …putere în reședința de județ. ,,Noi facem tot ce ne stă în putință ca în Consiliul Local să analizăm toate propunerile de HCL și să descoperim eventualele ,,scăpări” ale edililor și când aceștia greșesc, votăm împotrivă sau propunem scoaterea proiectelor de pe ordinea de zi. Prin aceasta vrem să le arătăm cetățenilor și reprezenților PSD că nu lăsăm lucrurile la voia întâmplării și suntem preocupați de ce se întâmplă în Slatina”, a punctat clar președintele PNL Slatina. Totodată acesta a mai anunțat în premieră că intenționează să candideze la alegerile locale din 2020, pentru funcţia de primar.

9 COMENTARII

  1. Supravegheaza Tircomnicu si Comanescu „eventualele scapari ale edililor si cand acestia gresesc” !!!! Tare de tot asta !!!! Dar cand voi aveti „scapari”, pe voi cine va supravegheaza ?!? PNL Slatina a reusit sa ajunga la nivelul cel mai de jos posibil, pacat. Cu „prune in gura” de Tircomnicu, cu fata „inteligenta” Comanescu in frunte, aveti esecul garantat la Slatina. Echipa voastra este la – 0 !!!! Zbanghiul de Vaduva va aduce 100 de voturi platite cu banii de la Tehnologica Radion, dar aduce 500 de voturi la PSD prin istoricul lui de militian.

  2. Vaaaai, am vrut sa zic si eu ceva, dar din cauza emotiei care m-a cuprins, renunt!! Privesc totusi figurile celor din poza si-mi dau seama ca viitorul orasului nostru este garantat!!! Acum, sa fiu sincer, nu-mi dau seama daca in bine sau in rau!!! As merge totusi pe a doua varianta, tinand cont de „antecedentele” PDL-istilor deghizati mai nou, in PNL-isti sau, si mai bine, in PSD-isti. Asa ca…”asteptam cu interes, cel de-al 14-lea congres ” !!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here