Paul Stănescu: „Drumul expres Pitești-Craiova se va construi”

13
6400

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, recent ales pentru a ocupa funcția de ministru al Dezvoltării şi funcţia de vicepremier în Guvernul României, a susținut sâmbătă-28 octombrie, o conferință de presă la sediul PSD Olt. Unul dintre subiectele discutate în cadrul conferinței de presă a fost și cel referitor la proiectul privind construirea drumului expres Pitești-Craiova.

Ministrul Dezvoltării a garantat oltenilor că acest proiect este unul realizabil și că anul viitor sigur vor începe lucrările pentru construirea acestui drum. „Drumul expres Pitești-Craiova se va construi. În primăvara anului 2018 sau cel mai probabil în vara anului viitor, vor începe lucrările pentru construirea acestui drum. Bani sunt, drumul se va construi cu fonduri europene și am încredere că actualul Ministru al Transporturilor, Felix Stroe, va face tot ce îi stă în putință pentru ca lucrurile să decurgă conform planificării”, a spus Paul Stănescu în cadrul conferinței de presă.

Săptămâna trecută Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut publice  numele firmelor care vor să proiecteze şi să execute tronsoanele 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova – Slatina- Pitești. Este vorba despre nu mai puţin de 15 oferte care au fost depuse de firmele interesate de aceste lucrări.

13 COMENTARII

 1. Vorba multa,saracia omului….Asadar,lasa vorbaria goala domnule Stanescu..Inainte de toate,faptele vorbesc mai tare decat vorbele goale ale baronilor rosii,caci doar faptele si nu vorbele sunt cerute de viata.Daca este sa facem o analiza profunda asupra vietii sociale,politice,economice si morale ale Romaniei,observam destul de clar ca FSN-ul ,PDSR-ul transfigurat in PSD a fost o calamitate pentru natiunea romana.Din cauza regimului neocomunist au plecat din tara majoritatea romanilor pregatiti profesional..lasand locul diletantilor si epigonilor care nu sunt capabili sa faca ceva trainic….Rusine voua sa va fie lichelelor comuniste transfigurate in baroni rosii.

 2. ”UN POPOR DE OI NASTE UN GUVERN DE LUPI NESATULI”
  Spiritul de demisie, pasivitatea, resemnarea romanilor au permis clasei politice să-şi bata joc, nepedepsita, de tara. Lipsit de spirit civic, poporul roman nu a fost capabil, in acesti 27 de ani, sa traga la raspundere clasa politica sau sa „tempereze” setea ei de inavutire. Pe roman nu-l intereseaza situatia generala. Daca prin fin, nas, cumnat, amic etc. si-a rezolvat pasul lui,asa cum a facut si face baronul rosu Stanescu, restul duca-se stim noi unde! Acesta-i adevarul.PSD-ul a furat cat nu au furat toate hoardele barbare si toate imperiile cotropitoare la un loc. Au jefuit cum nici Imperiul Roman,Imperiul Otoman si Rusia lui Stalin nu si-au permis sa o faca.D-aia l-au izgonit pe Regele Mihai ,respectiv d-aia l-au omorat pe Ceausescu,ca sa fure ei fara limite.Dar responsabilitatea lor fata de situatia catastrofala a Romaniei este imensa. Astazi constatam ca industria este lichidata, agricultura e la pamant, sistemul de sanatate in colaps,

  invatamantul in criza, individualitatea Romaniei pe plan international, disparuta. Dilentantismul clasei politice nu a facut decat sa agraveze relele care au precedat-o. Incompetenţi, guvernanţii nu au stiut si nici nu stie nici acum cum sa atenueze socul crizei morale,sociale si economice .

  Daca Romania profunda se zbate în dificultati si deznadejde, clasa politica prospera.Stanescu,Valcov,Mot,Oprescu si toata gasca de derbedei si hoti vor avea soarta grea,deoarece sunt semne ca republica isi duce crucea…

 3. paulica aspus ca drumul judetean stoienesti la corabia se va reabilita in trei ani jumate dar nu aspus cand va incepe si spune el ca trece prin 9 localitati cate de 27 de ani nu au niciuna apa ,canal si drumuri , aici unde este cea mai mare densitate de oameni dar si cei mai saraci ,fapt ce ii convine lui paul ca poate sa-i prosteasca cu ajutoare sociale de 140 lei ,

 4. Minciuna,ipocrizia,îmbogățirea peste noapte și alte matrapazlâcuri sunt deviza tuturor care vremelnic conduc țara.
  Majoritatea care sunt angajați la stat,sunt angajați pe pile,nepregătiți profesional,neamuri,cunoștințe!
  De aceea suferim noi cei care câștigăm un ban și trăim pe azi,pe mâine.
  Din cauza acestora,treburile țării merg așa cum merg.
  Numai când vor veni cei 5 mil.de plecați afară se va schimba ceva.Până atunci vom suferi datorită lașității și nepăsării noastre.
  Cineva a spus,bazându-se pe tocmai ce am arătat mai sus,Vă meritați soarta!
  O societate bazată pe minciună,pe nerespectare legilor,pe slăbirea instituțiilor care veghează la respectarea legii(lor),a celor de apărare a țării,etc,este o societate supusă pierzaniei!
  Doamne, apără și păzește poporul tău de urgia care s-a abătut asupra lui!

 5. Se va construi la Pastele cailor ne am saturat de atatea minciuni, nu sunteti in stare sa faceti iluminatu public in Dranovatu ca este la 7 km de Slatina si voi ziceti ca faceti autostrada.

 6. Eu zic sa vedem ce se intimpla si nu sa aruncam deja cu noroi.Adevarul e ca am mai avut ministri de la Olt (Vilcov exemplu),dar necazul a fost ca a stat pe fonctie foarte putin.Eu zic ca,daka cei de la PSD promit acum si nu vor face Drumul asta expres sau ce-o fi,atunci vor pierde foarte mult la alegeri deci e interesu lor sa faca treaba..

 7. Taranul e pe camp
  Taranul e pe camp
  Ura, draguta mea
  Taranul e pe camp

  El are o nevasta
  El are o nevasta
  Ura, draguta mea
  El are o nevasta

  Nevasta un copil
  Nevasta un copil
  Ura, draguta mea
  Nevasta un copil

  Copilul o dadaca
  Copilul o dadaca
  Ura, draguta mea
  Copilul o dadaca

  Dadaca un pisoi
  Dadaca un pisoi
  Ura, draguta mea
  Dadaca un pisoi
  Pisoiul prinde soareci
  Pisoiul prinde soareci
  Ura, draguta mea
  Pisoiul prinde soareci

  Si soarecii la branza
  Si soarecii la branza
  Ura, draguta mea
  Si soarecii la branza

  Si branza la butoi
  Si branza la butoi
  Ura, draguta mea
  Si branza la butoi

  Butoiul la gunoi
  Butoiul la gunoi
  Ura draguta mea
  Butoiul la gunoi

  Taranul sa-si aleaga
  Taranul sa-si aleaga
  Ura, draguta mea
  Taranul sa-si aleaga.

 8. Stanescu ce viseaza noaptea, ziua spune doar prostii de adormit copiii…Auzi,ce spune acest Stanescu,intrebat fiind pe cine vede candidat PSD impotriva presedintelui Iohannis,la urmatorul scrutin prezidential,ex seful de atelaje si tractoare agricole IAS,respectiv Stanescu a zis ca prietenul lui,baronul rosu si seful gastii de infractori si penali ,Liviu Dragnea ar fi cea mai buna solutie.In primul rand,nu s-a incheiat programul de guvernare…In al doilea rand,nu aduce anul ce aduce ceasul…Dar asta ca sa fie el,Stanescu,satisfacut,dar sa nu uite ca toti presedintii Romaniei au stat si stau pe locul Regelui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here