Lucrările de la Pădurea Saru ar putea fi amânate până în primăvară

3
367

Deși lucrările pe E 574, la Pădurea Saru, au fost demarate încă din vara acestui an, nu au fost finalizate nici până în prezent. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina spun că se încearcă urgentarea lucrărilor, însă aceștia iau în calcul și amânarea finalizării acestor lucrări  din cauza vremii.

Deşi termenul iniţial pentru lucrările de armare şi betonare a Drumului Naţional 65, în zona Pădurii Sarului, era finalul lunii octombrie, autoritățile județene spun că lucrările se vor încheia abia la data de 15 decembrie, dacă vremea le va permite acest lucru.Se lucrează continuu pentru a finaliza aceste lucrări înainte de începerea înghețului, însă nu este exclusă varianta ca lucrările să fie amânate până în primavera anului 2018”, au declarat reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina.

Autoritățile județene spun că lucrările sunt unele complexe, pe aproximativ 500 de metri liniari de drum, iar traficul rutier nu va fi afectat de lucrări deoarece se va circula pe două benzi pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

3 COMENTARII

  1. dar de podul de pe DN Ganeasa-Dragasani, pe raza com. Ganeasa , inchis de peste un an , cand aveti de gand sa va ocupati?
    ati distrus drumul judetean Salcia-Plesoiu prin aceasta atitudine de nepasare.

    • pai daca acel podet de la ganeasa dureaza 2 sau 3 ani cum spune stanescu paul ca face drum expres de 145 de km in 2 ani cu pod peste olt . Omul asta este bolnav cu capul iar noi mai mult ca iam votat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here