Cătălin Florescu, șef la Școala de Poliție din Slatina

0
5353

Șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Cătălin Florescu, va conduce Şcoala de Poliţie din Slatina, în locul său fiind împuternicit comisarul-şef Cristian Voiculescu.

„Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 23 octombrie a.c., comisar-șef de poliție Florescu Eugen Cătălin se numește în funcția de director la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina. Atribuțiile inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor fi îndeplinite, conform fișei postului, de către adjunctul inspectorului șef, Cristian Voiceulescu”, potrivit informațiilor transmise de Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cristian Voiculescu- sef IPJ Olt

Comisarul-şef Cristian Voiculescu a ocupat funcția de ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, iar din luna septembrie a acestui an funcţia de adjunct al comandantului IPJ Olt. Acesta a fost împuternicit luni să conducă Inspectoratul de Poliție Județean Olt, până la organizarea concursului, în timp ce actualul  șef al IPJ Olt, Cătălin Florescu va conduce Şcoala de Poliţie din Slatina.