Emil Albotă: „Oltul își conturează renumele de județ puternic”

2
387

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, va prelua Ministerul Dezvoltării şi funcţia de vicepremier în Guvernul României după ce președintele României Klaus Iohannis a aprobat în după-amiaza zilei de marți- 17 octombrie 2017, propunerea făcută de Comitetul Executiv Naţional al PSD la sfârșitul săptămânii trecute.

Vestea că senatorul de Olt Paul Stănescu a devenit ministru al Dezvoltării și totodată vicepremier, nu l-a lăsat indiferent pe Emil Albotă, șeful Inspetoratului de Stat în Construcţii, care a ținut să își manifeste bucuria și mândria chiar pe pagina sa de socializare.

Cu Paul Stănescu vicepremier și ministru al Dezvoltării, Oltul își conturează, o dată în plus, renumele de județ puternic. Dovedim încă o dată că avem oameni valoroși, profesioniști, capabili să îndrume destinele unei societăți pe cele mai înalte culmi de dezvoltare. Suntem și vom rămâne o echipă unită, puternică, demnă de încrederea și respectul pe care ni le-au oferit românii. Felicitări, d-le Paul Stănescu!” a fost mesajul publicat de Emil Albotă, la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Paul Stănescu a devenit oficial, vicepremier și ministru al Dezvoltării.

2 COMENTARII

  1. Așa vorbește un prost despre un tractorist, ajuns acolo unde nu-i fierbe oala. Vai de capul vostru! Voi sunteți județ puternic atunci când vă mâna la vot infractorul din Teleorman. In rest, sunteți sărăntocii României.

  2. Tara de depopulează ca urmare a unor curiști ajunși la putere ce nu pot gândi sănătos și moral, modern european.In statistici sudul e codaș,arătăm retardați unor dobitoci care sa ii voteze.Ar tb sa se facă niște măsuri financiare la bucile politicienilor înainte și după terminarea mandatului de către staticienii pentru a se determina performantele și cât rahat românesc mănâncă pe perioada exercitării mandatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here