PAUL STĂNESCU, UN SACRIFICIU… CONȘTIENT ?!

7
1811

Gazeta Oltului a fost printre puținele publicații locale care a semnalat la timpul respectiv că lucrurile nu merg într-o direcție bună, legală la primăria Slatina, unde primar era liderul județean al PD, Darius Vâlcov. Numirea acestuia, ulterior, într-un minister foarte important, ne-a bucurat, dar ne-a şi surprins…
L-am apreciat pe acesta pentru calitățile speciale de om politic, de bun organizator și de viziunea sa privind economia românească. Public, poate am surprins pe mulți, la ultima festivitate a G.O., l-am declarat „Omul politic al anului“, și m-am jucat puțin cu… viitorul. ,,…Cred că domnul VÂLCOV va fi ministru, prim-ministru și Președinte al României… viitorul depinde și de trecut“. Știm bine cum s-a încheiat prima etapă din activitatea lui Darius Vâlcov și urmărim cu interes parcursul politic și personal al acestuia.
Nu întâmplător am adus în discuție „cazul Valcov“! Pentru că parcursul politic al lui Paul Stănescu are ceva în comun cu cel al lui D. Vâlcov… interesele la nivel înalt lasă victime !
,,ROȘIA MONTANĂ“ sau BANCA MONDIALĂ, Codul FISCAL , printre altele, l-au sacrificat pe Vâlcov. Alegerile prezidențiale, interesele unor multinaționale, cazul „Dragnea“ și altele vor face din Paul Stănescu un adevărat teatru de război, atacuri și tot felul de mizerii. Eu îl cunosc bine pe acesta, a evoluat mult în acesti ani, s-a maturizat politic și spiritual. Este un om corect, un bun familist și nu a avut nevoie de bani ,,negri“, căci are mari surse financiare legale. Declara zilele acestea că-i mândru de prietenia lui cu Dragnea… eu, care-i știu bine pe cei doi, pot spune că Dragnea trebuie să fie onorat că are un asemenea prieten ca Paul Stănescu, de care trebuie să asculte mai mult.
Familia, din câte știm, nu a fost de acord cu decizia de a accepta această importantă funcție de ministru. Știm că Dragnea are nevoie de un om corect, de încredere și bătăios, cum este Paul Stănescu. Nu l-a putut refuza, cum a făcut altădată, a acceptat deși știe ce-l va astepta. O parte a presei va toca zilnic la imaginea lui,de om, de politician, de ministru, iar DNA și alte instituții îl vor monitoriza atent și lovi crunt. Nu pot anticipa nimic bine pentru Paul Stănescu, poate pentru județ, pentru Oltenia și ROMÂNIA. Profesional , acesta are capacitatea de a fi un foarte bun ministru, înconjurat de consilieri valoroși și buni… români! Înainte de toate, Paul Stănescu este și va fi un patriot și un bun Român! TOTUȘI, EU AM O ÎNDOIALĂ -PREȘEDINTELE SĂ NU-L ACCEPTE…! Aşa, pur si simplu!

7 COMENTARII

  1. esti fff slab dle dobrescu dragnea va disparea definitiv foarte curand ptr ca a incurcat toata guvernarea psd promovand ministrii incompetenti slugile lui precum olguta plumb iordache toader si altii penali

  2. In afară de munca pe tractor nu cred că țărănoiul ăsta se mai poate pricepe la altceva. I-au trebuit peste zece ani să afle ca el trăia de fapt in Slatina și nu in Zlatina. La așa turmă, așa cioban!

  3. Tot ce stiu despre acest Paul Stanescue din presa,dar eu cred asa: as vrea sa il puna pe el ministru doar pentru a vedea daca va face ceva pt judetu din care vine;daca nu va face treaba,atunci PSD-ul va avea de suferit si mai rau,deci tot raul va fi spre bine ca sa zic asa…..

  4. Problemele lui Paul Stanescu sunt, se pare, de natura penala: „Paul Stănescu este suspect în dosarul lui Darius Vâlcov încă din anul 2015, alături de mulţi alţi reprezentanţi ai Primăriei Slatina şi Consiliului judeţean Olt.”, dupa un articol publicat de „Cotidianul”: „Ce-şi fac pesediştii cu mîna lor: Paul Stănescu, o nouă vulnerabilitate pentru PSD”. Puteti accesa articolul la „http://www.cotidianul.ro/paul-stanescu-o-noua-vulnerabilitate-pentru-psd-308762/”.

  5. Lichea comunista transfigurata in om de afaceri si politruc…Asta este Stanescu,un om lingusitor si tradator,o sluga nerecunascatoare…cum a facut cu Toma,asa o sa faca si cu Dragnea.De fapt,Stanescu este un om care a venit de nicaieri si se duce spre nicaieri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here