O olteancă, în topul celor mai sexy consiliere din Guvern

0
1082

Sunt tinere, frumoase, au lumea la picioare și pe deasupra…mai sunt și consiliere în Guvern! Vorbim despre cele mai sexy consiliere alese de miniștrii sau chiar de secretarii de stat din Guvernul Tudose pentru a-i îndruma în conducerea ministerelor. Haideți să vedem câteva exemple!

Secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii, Alexandru Dănuţ Potor, are una dintre cele mai sexy consiliere, scrie ziare.com. Nu doar că este tânără și frumoasă dar a fost și Miss Univers România în anul 2011. Maria Larisa Popa este din Slatina, de profesie farmacist şi dealer de artă. Pe lângă funcţia de consilier, ea ocupă şi postul de administrator în Telecomunicaţii CFR SA.

Mergem către ministerul Turismului, unde Cristina Ionela Tărteaţă este o prezență sexy și cu o ascensiune politică de invidiat după cum scriu jurnaliștii.

A fost consilier în Comisia Transporturi şi Energie din Senat şi consiliera vicepreşedintelui Senatului. A deținut funcția director de imagine la firma de pază şi a mai fost consiliera lui Marian Petre Mihuţ, preşedinte PNŢCD şi UNPR.

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca are o consilieră sexy! Maria Adela Diaconu este o fostă jucătoare de tenis, jurnalistă de modă şi vedetă TV de fashion şi lifestyle în Braşov, scrie ziare.com.

În biografia personală tânăra spune că a intrat în politică pentru a genera schimbările pe care le crede necesare în comunitate și pentru că are încredere că femeile pot găsi adesea soluțiile cele mai eficiente și constructive pentru problemele existente la nivelul societății românești, foarte multe dintre acestea deținând capacitatea profesională și morală de a le pune în practică, spune ea.

Si ministrul Sănătății și-a ales ca și consilier personal o tânără pe nume Anamaria Babău. Aceasta este din Bihor, ca şi ministrul Florian Bodog, iar mama acesteia, Stela Babău, vicepreşedinte PSD Bihor, a candidat în 2016, alături de Bodog, pentru un post de senator, mai spun jurnaliștii.

Sursa.realitatea.net