Nereguli grave descoperite în restaurantele din județ

Date:

În această lună, reprezentanții DSVSA Olt au efetuat un număr de 101 controale în unități care își desfășoară activitatea în următorele domenii de activitate: abator, unitate produse carne, fabricarea produselor de panificție și a produselor de patiserie, unități de depozitare a produselor de origine animală și nonanimală, magazine alimentare, pensiuni turistice, precum și în unitățile de alimentație publică.

Neregulile constatate au fost sancționate prin aplicarea unui număr de două amenzi contravenționale, în valoare de 7.000 de lei și prin aplicarea a două avertismente. Totodată, a fost emisă și o ordonanță de suspendare a activității pe o unitate de alimentație publică din Scornicești, fiind constatate următoarele deficiențe: igienă neorespunzătoare, depozitare necorespunzătoare, etichetare necorespunzătoare și ambalaje deteriorate.

Astfel de nereguli au fost descoperite și la un restaurant din Caracal. Au fost reținute 101,192 kg de carne și produse din carne, precum și 10 kg de brânză telemea și 47 de ouă fără documente de proveniență.

Articolul precedent
Articolul următor

Distribuie

spot_imgspot_img

Anunțuri

More like this
Related

Florin Barbu: ”Alocăm aproape 165 de milioane de euro”

Ministerul Agriculturii, reprezentat de Florin Barbu, a deschis o...

Deputatul Marius Iancu: ”Îi cer public DEMISIA lui Mario De Mezzo”

Deputatul de Olt, Marius Iancu, îi cere public demisia...