Matra Scorniceşti, profit net de peste 30 de miliarde de lei. Vezi topul câştigurilor celor mai tari firme din oraşul Scorniceşti

0
2269

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Scornicești care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2016 un profit net cumulat în valoare de aproape 6,25  milioane de lei (adică nu mai puțin de 62,5 miliarde de lei vechi), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice. 

 Societatea din Scornicești care se detașează în ce privește profitul net în 2016 este Matra SRL  al cărui domeniu de activitate este fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre). Firma a reușit să se claseze pe locul I cu un profit de 3.070.738 de lei (adică peste 30 de miliarde de lei vechi). Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Scorniceștieste ocupat de Agrosuin Prest SRL firmă specializată în cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase care în 2016 a înregistrat un profit net de 723.135 de lei (adică peste șapte miliarde de lei vechi). Product Nefer SRL care are ca domeniu de activitate turnarea metalelor neferoase ușoare s-a clasat în 2016 pe poziția a treia cu un câștig net de 450.725 de lei. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află Iclam Ecologic SRL, societate care ca obiect de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase cu un câștig net de 393.576 de lei. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2016, este ocupat de Exclusiv Conf SRL, care are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp). Societatea  a obținut anul trecut un profit de 349.900 lei. Pe locul șase al clasamentului se regăsește Donald SRL- comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, care în 2016 a avut un profit net de 283.311 de lei. Locul șapte este ocupat de Donald SRL, filiala Scornicești societate care are ca obiect activități de comerț  cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun,  care a realizat în 2016 un profit net de 283.311  de lei. Locul opt în ierarhie este deținut de Elivera SRL societate care se ocupă cu lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări de geamuri cu un profit net înregistrat în 2016 de 270.717  lei. Pe penultima poziție în top zece se află societatea  Profesional Construct SRL, care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale cu un profit net de 222.311 de lei. Topul se închide cu societatea Marina Prod-Nef-Al SRL care se ocupă cu turnarea metalelor neferoase ușoare cu un profit net obținut anul trecut de 211.246 de lei. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Scornicești, conform datelor din situaţiile financiare pentru anul 2016 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice totalizează 6.258.970 de lei”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul. În edițiile următoare vom reveni și cu topul celor mai tari firme din orașele Potcoava și Drăgănești Olt.

Ilie Bîzoi