Zilele comunei Spineni, ediţia a III-a

2
389

Locuitorii comunei Spineni vor participa sâmbătă, 2 septembrie 2017, la o nouă ediţie a sărbătorii „Zilele comunei Spineni”. Evenimentul organizat de Consiliul Local şi Primăria Spineni a ajuns deja la a III-a ediţie

Şi în acest an, primarul comunei Spinei, Dănuţ Şerpău, le-a pregătit locuitorilor o serie de surprize pe care nu a dorit însă să le dezvăluie. Totuşi printre invitaţi se numără soliştii de muzică populară Bogdan Oncioiu şi Irinel Bican, interpretele de muzică uşoară Andreea Ilie şi Isabella Coman, formaţia Start Show şi Căluşul din Scorniceşti. În cadrul evenimentului care se va desfăşura în incinta Şcolii Gimnaziale Alunişu cu începere de la ora 14.00, edilul şef al comunei Spineni, Dănuţ Şerpău, va premia cuplurile de tineri căsătoriţi, proaspetele mămici, dar şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Bineînţeles că din peisajul petrecerii nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, comercianţii de bere rece şi sucuri răcoritoare, vata pe băț, tarabele cu diverse chilipiruri şi nici tiribombele, toboganele şi alte jocuri distractive destinate copiilor.  Cea de-a treia ediţie a Zileleor comunei Spineni se va încheia târziu în noapte, cu un frumos foc de artificii.

Ilie Bîzoi

2 COMENTARII

  1. Organizarea a lasat de dorit la aceasta editie. Mult praf, comercianti cu marfa de calitate indoielnica. Solistii faceau glume de prost gust. Protipendada, sosita de la judet, a fost urcata pe scena pentru a fi filmati si prezentati pe posturile de televiziune. Apoi, au mers la cortul special amenajat in spatele cladirii primariei unde sfaraia gratarul. Era, cumva, o rusine daca ar fi servit ca toti ceilalti contra cost cativa mici si o bere? Vorbeau cu localnicii si mai aflau unele nevoi ale lor. Poate afla si mai marele lor despre obiceiurile pe care le au cand merg la astfel de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here