Adrian Bărbulete, viitorul inspector școlar general

10
3514

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Olt, Felicia Man, a fost demisă din funcție de ministrul Educației la sfârșitul săptămânii trecute.

Pe surse, locul acesteia în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Olt, va fi ocupat de Adrian Bărbulete.

Acesta îndeplinește se pare toate condițiile pentru a fi numit inspector școlar general, mai ales datorită faptului că ocupă deja o funcție în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Olt.

Adrian Bărbulete ocupă în prezent și o funcție de conducere în cadrul biroului județean al PSD Olt, dar și funcția de consilier județean.

 

10 COMENTARII

  1. Foarte buna alegere! O deosebita competenta, care isi bate joc de munca oamenilor, mai ales când partidul o cere, basist din sleahta puscariabilului darius bogdan …

  2. Nu ma intereseaza parerile celorlalti si nici afinitatile politice, eu am avut ocazia sa colaborez cu acesta si va spun ca este un om deosebit. Sper sa nu deranjeze comentariul meu. O seara placuta.

  3. Toti psdei care luau note de 2 si 3 la titularizare, intrau pe usa din dos toamna cand manajerul din gara Piatra Uolt ii ungea pe posturi pe ici p’ colo! 2 ore colo, 4 mai la vale sa nu bata la ochi si clica merge inainte! Altfel cum ajunge un individ profesor de sport la Titulescu cand ani la rand la examenele de titularizare nu a trecut de nota 3?! Si nu numai. Poate ne lamureste noul manajer scolar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here